מצטרף אל הפורום,

מצטרף אל הפורום,

שלום, שמי הוא בר אלמליח ואני אשמח להצטרף לפורום :) אני חושב שקאנטרי אישית זה הוא סגנון המוזיקה הטוב ביותר, קל מאוד להתחבר אליו ולאהוב אותו והוא גם בעל משמעות מה שמחזק את הכל. אני מעריץ ענקי של מירנדה (למברט) וגם מנהל קהילת הפורומים הישראלית שלה ובעזרת השם בקרוב הרשמית-ישראלית. מקווה להשתלב, בר . דרך אגב - אני חושב שאני בין הצעירים כאן, אני בן 15 וחצי.

symptoms

New member
ברוך הבא,

אני חושבת שקנית את עולמך עם אהבתך למירנדה. תהנה רעות

LeAnnDylan

Well-known member
מירנדה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

כמובן שגם ברוך הבא
אתה יותר ממוזמן להישאר כאן. כל אוהב מירנדה בישראל ראוי ליחס מועדף. נחמד איתנו ורובנו (בעצם מה רובנו שירלי גם את! כולנו!) אוהבים את מירנדה
אשמח לקישור לפורום שלך

LeAnnDylan

Well-known member
ומרוב התלהבות שכחתי להציג את עצמי

אז אני דילן (אל תתייחס לאנשים שקוראים לי בשמות אחרים, הם סתם קנאים) בת 23 ומאוהבת במירנדה כבר 4 שנים!

ברוך הבא!!../images/Emo24.gif

אני מסכימה איתך מאוד עם מה שאמרת לגבי המוזיקה. אני דרורית( אני לא מאמינה שאני באמת רושמת את זה
) ואני שנה מעליך! נשמח לקבל את הקישור.

West Doll

New member
ברוך הבא!

הנה עוד קטין לפורום
אבל רק בגלל שאתה אוהב את מירנדה ניתן לך להשאר פה ;; וכמו שכבר אמרו מעליי, מזה תשים פה קישור לפורום שלך של מירנדה
ואני חן. נעים מאוד

Guncrazy

New member
הגיל לא משנה

אם אתה אוהב קאנטרי אתה מוזמן
ברוך הבא לפורום

Colfax

New member
בינתיים אני ואתה שני הנציגים היחידים בפורום

של המין הגברי. באמת שמתי לב שלא מהללים כאן שירי קאנטרי עמוסי טסטוסטרון כמו Country Man (של לוק בריאן). קאנטרי במיטבו. http://www.youtube.com/watch?v=aM58A13_bXE

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif

אני אצטרך ללמוד להפסיק לכתוב הודעות בלשון נקבה. אחרי כמעט שנתיים זה קצת קשה

West Doll

New member
למה, אני אוהבת כמה גברברים../images/Emo69.gif

פשוט לא את הקשישים מביניהם...[כמו שצליל אמרה קשיש אצלי זה מגיל 25 ומעלה(לא 28 צליל
זה כבר ממש קשיש מתנדנד)]

Guncrazy

New member
מזה תנוחי

לפי הסיפורים של דילן אני הרבה יותר צעירה ממך

למעלה