מצטרף למעגל

מצטרף למעגל ../images/Emo10.gif

גם אני בלית ברירה מצטרף למעגל. אפילו היה לי ראיון עבודה כבר והתחלתי לעבוד בניסיון. אבל אחרי שעתיים רציתי לברוח משם וברחתי , לא יכולתי להשאר שם. חשבתי על החופש לא לקחתי אף פעם , חשבתי על הלימודים שיהיה אפשר לעשות בשקט , על כל הדברים שלא עשיתי. חשבתי על הסבה מקצועית. בקיצור בזמן הזה של אין עבודה ויתרתי על סיכוי לעבודה חדשה. כל הלבטים עולים עכשו כשיש זמן. מה עושים ?

לא להתרגש ../images/Emo13.gif

גם אני התחלתי לעבוד יומיים אחרי סיום העבודה הקיימת, מסביבי כולם אמרו "לא להאמין שמצאת עבודה כ"כ מהר, תשמרי עליה". אבל לא היה לי טוב
בעיצתם של כמה אנשים חכמים, עזבתי, ואחרי כמה ימים מצאתי עבודה עוד יותר טובה ומעניינת

תקופת מעבר - הזדמנות גדולה

שלום, בוקר טוב מהדברים שלך דווקא עולה אופטימיות ואמונה, הכרה במה נכון לך ולמה אתה ראוי, במובן העמוק של כוונה. אם אתה חש שמגיע לך חופש, חושב על לימודים שחסרו לך, על דברים שלא עשית - אתה מרגיש שיש לך הזדמנות להשלים דברים שכמעט החמצת, והנה מופיעה הזדמנות לממש אותם, זה מרגיש לי שאתה קשוב היטב ומשתדל לא להיכנע. זה קודם כל פידבק שהרגשתי שנכון לי לומר אותו. בהזדמנות זו רציתי להזמין אותך לפורום שכן שיכול להיות שתמצא שם שיחות רלוונטיות - להדליק אור בעבודה. פורום שעוסק בשאלות של מימוש אישי. העלון החודשי עוסק בשאלה של התארגנות פנימית בתקופת מעבר וכדאי לך לקרוא אותו. בהצלחה, אמיר דרור

המון תודה על העזרה

אשמח לקבל עיצות איך להתמודד בכלל מה לעשות, הסברים על הסבה מקצועית וכו´

למעלה