מצטרף:)

MilkShack

New member
מצטרף:)

מור, 16 עוד חודש, יבנה. ג'ף שולט P= מוכן להמלצות לאלבומים מלבד גרייס (=

Paranoid Eyes

New member
יוהו :)

ברוך הבא .

ידוע =) אבל מחינתי גם אחרים אלבומים לכל דבר

רק יש דברים שאני יודעת (או לפחות מניחה )שג'ף ממש לא היה רוצה שאנשים ישמעו לפני שהם יהיו גמורים...

epitaph

New member
אני דווקא שותף לדעתך...

וזו בדיוק הסיבה למה אני לא מחשיב אותם כאלבומים לכל דבר (האמת שאני מדבר כאן על הסקיצות, האלבומי הופעה זה כבר אלבומי הופעה לכל דבר)

למשל אלבומים כמו songs to no one

רוב הדברים שם אני בטוחה שג'ף היה מעדיף שהמעריצים לא ישמעו. זיוף פה, צורך בליטוש שם... וידוע שהוא היה ממש פרפקציוניסט לגבי הדברים האלו. אבל יש שירים שנחשבים לסקיצות... כמו Everybody here wants you שאם לא היו יוצאים לאור היה מאוד מאוד חבל.

זה האלבום היחידי שג'ף הוציא

חוץ ממנו יש אלבום שיצא לפני Grace" שנקרא Live at Sine, שהוקלט בהופעה והיה יותר קרש קפיצה בשבילו ואת Live from the bataclan שגם הוא הקלטה של הופעה, שנה אחרי שGrace יצא. שאר האלבומים יצאו אחרי שהוא נפטר וברור שזה ניסיון (מאוד מוצלח) לרגד עוד כסף.

נכון שסוני מלאים בכסף בזכותו...

אבל אני בתור מעריצה, תמיד צמאה לעוד... אין מה לעשות, ככה העולם עובד. וכל עוד המורשת שלו ממשיכה, אז צריך לקבל כמה הפסדים גם... מה גם, שיש דברים שאמא שלו נורא עומדת בשלה בהם, כמו- לא להתעסק לו בהקלטות או לרטש טיפה פה ושם ודברים בסיגנון...

epitaph

New member
קצת בעייתי...

המסכן טבע אחרי שהוציא אלבום אולפן אחד בלבד אבל אל דאגה, כל עוד יש אנשים שיכולים לעשות כסף על חשבונו תוכל למצוא חומרים חדשים שלו שייצאו לשוק למרות שחלקם הגדול באיכות נוראית. בעיקרון יש לך את הסקיצות של האלבום השני שלו שמן הסתם הרמה שם לא הכי אחידה. דווקא יש כמה הופעות שוות שיצאו אחרי מותו, הכי מומלצת לדעתי זה ה-"Live a L'Olympia", באקלי מפרגן לקהל הצרפתי, הקהל הצרפתי מפרגן חזרה, הרבה אנרגיות מעולות, קאברים לMC5 וללד זפלין וביצועים שחלקם עולים לטעמי על גירסת האולפן. אלבום ההופעה השני שאפשר להמליץ עליו הוא ה-"Mystery White Boy" למרות שלטעמי פחות טוב מהאולימפיה.

יש שמה קטע אחד מאולימפיה גם

ב"מסטרי..." כאילו. זה בעיקר אלבום של הקלטות מכל מיני הופעות שונות ברחבי הטור. לעומת אולמפיה שזה קטעים משתי הופעות של שני ערבים צרופים. באמת מדהים, בשירים האחרונים, עם הקהל והכל, ממש התרגשתי...

ברוך הבא!!

אני נועה. ג'ף אומנם הוציא אלבום אולפן אחד בחיי אבל אחרי מותו יצאו לו כמה אלבומים מופלאים של הופעות וחומר גנוז... אם תרצה לדעת שמות ספציפים, אל תהסס לבקש. השתלבות נעימה!

למעלה