מצטרפות חדשות

Shprintzak

New member
../images/Emo166.gifכן, זו אני...

אני לא מאמינה שאני יושבת מול המחשב וממש מצליחה לכתוב הודעה בת יותר ממילה וחצי (והציפייה היותר גדולה היא שאני אצליח לקרוא את התגובות, באם תהיינה...). ראשית, אני אפתח בהתנצלות מעומק ליבי. אני הייתי בת הפורום (הריון ולידה), ומחוברת אליו כמו אויר לנשימה, ואחרי הלידה, לא הצלחתי לאסוף את עצמי ולשבת מול המחשב, בין אם מסיבות לגיטימיות כמו מחשב שהתקלקל ומסך שנשרף, ובין אם ניצול כל זמן פנוי לשינה או לימודים. ועל כן, התנצלותי העמוקה לילדונט, לנובי, לעדי, לסיטי, לפפרוני, למשוש, לאימא של פלפילון, לעפרונית, ולכל אלו ששכחתי והיו שם עבורי במהלך כל ההריון. ימים קשים ומוזרים עוברים עלינו, עם המון משברים קשים בדרך, אבל אני שמחה לומר שיואב הוא בהחלט פינת אור עבורנו. אני אף אעיז ואומר שהיה שווה לחכות 43 שבועות (שהם המון ימים...) בשבילו. אני מקווה שלאט ובזהירות אני אצליח להתחבר חזרה אליכן, בנות יקרות, ועוד יותר מקווה שתקבלו אותי בחזרה. אוהבת את כולכן, ציפי

ליילה

New member
שלום לכולן...

חדשה בפורום, לא כל כך חדשה לכן.... אני לולי ה מפורום הריון ולידה, חזרתי עכשיו לניק המקורי שלי, ובאתי להצטרף אליכן. ב 26 לאפריל, ה' באייר, נולד לנו בן. אנחנו עדיין מלאי התפעלות מהנס הקטן, מתחילים להסתגל לשגרה חדשה, ופה מצאתי שאני מרגישה נח יותר עכשיו מאשר בפורומים האחרים, בעיקר בגלל כל השמות המוכרים והסיפורים המוכרים מהפורום שהיה לי בית ב 9 החודשים האחרונים. מקווה להעזר ולעזור, ובעיקר להרגיש שוב בבית ליילה, שהיית בהריון - לולי ה

Arfilit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אין ספק שלהיות לאחר לידה זה לא הדבר הפשוט ביותר שעשינו מימינו... לפחות מנסיוני אני יכולה להגיד לך - שגם אם יש נסיגות מפעם לפעם (תראי באזו שעה אני ערה...) ומשברים (חפשי ותגלי שרשורי קיטורים על בעלים, חזרות לעבודה וכו') - בסכימה הגדולה הדברים הולכים ומשתפרים.

אפרת12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

מקוה שתמצאי פה
חם ותומך

בימבילי

New member
מזל טוב וברוכה הבאה!

ורק מסקרנות - למה החלפת הניק קשורה ללידה? או להריון?

ליילה

New member
פשוט בין היתר אני גם מנהלת פורום

פה בתפוז, ולא התחשק לי שכל חברי הפורום שלי יהיו לי בתוך התחתונים (ובשאלות של הריון זה קורה לפעמים מילולית ממש), רציתי להרגיש חופשי לשאול שאלות אינטימיות בלי חשש. עכשיו כשזה מאחורי, אני חוזרת לעצמי, אני פשוט מרגישה קצת יותר אני בניק המקורי שלי...
ותודה על הברכות.

עדי 5

New member
ברוכה הבאה

ומזל טוב להולדת הבן, איזה יופי של תאריך מצא לו הקטן להיוולד

ברוכה הבאה ציפי../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

היואבי שלך מקסים! מקווה שהוא גם יפנה לך קצת זמן מחשב...

אור67

New member
../images/Emo24.gifשיו איזה כיף שבאת

חשבתי עליך לא פעם ותהיתי לי.... מקווה שנשמע ממך קצת יותר עכשיו-וזה הפורום המתאים בהחלט לפגוש את כל בוגרות המחזור שלך בהריון ולידה. ויואב מתוק אמיתי

nubi

New member
איפה את??????

כל כך דאגנו לך! אבל העיקר שעכשיו הכל בסדר!

למעלה