קטנית בפסח
New member
מצטרפת אליכם (אפשר?)
שלום, אני קטנית (שם בדוי שאני גאה בו מאוד).
אני הרבה מאוד דברים, ביניהם דתל"שית (לא מוגדר כמצב פסיכיאטרי עדיין
) וביסקסואלית (שכבר לא מוגדר כמצב פסיכיאטרי), וגם קצת ג'נדרקוויר (מדברים על זה בכלל בפסיכיאטריה?).
אבחנתי את עצמי לאחרונה עם אספרגר (בדרך לשכנע את עצמי להשיג אבחון רשמי) ואני סובלת מדיכאון מז'ורי (און אנד אוף) במשך תקופות ארוכות מאז שאני זוכרת את עצמי, גם הוא לא מאובחן (בתור ילדה עם אספרגר לא ידעתי שאפשר לדבר על רגשות ושאמא תדע כמה רע לי. חיחי), ואני גם בדרך לשכנע את עצמי להשיג טיפול עבורו.
אני מורה לאנגלית בשעות הערב (והדיכאון ממש משפיע על התפקוד שלי כמורה... המוח שלי כ"כ עסוק בלא להיות אומללה ליד התלמידים שאין לי מספיק RAM פנוי ללמד כמו שצריך!), בזוגיות טובה ולא ממש יכולה להתלונן על שום דבר, אבל בכל זאת רע לי בחודשים האחרונים.
אני כבר כמה ימים בחיפושים אחר קבוצות תמיכה בפייסבוק, ועכשיו נזכרתי פתאום בתפוז ושמחתי לגלות שיש כאן מענה, ונראה פה ממש נחמד.
אז כיוון שכרגע אני מרגישה נורא לבד בחיים שלי על אף שיש לי איזשהו ביחד,
חשבתי שיהיה נחמד למצוא אנשים להיות איתם ביחד בלבד של הביחד.
(כתבתי יותר מדי?)
זהו, נראה לי.
מצטערת על החפירה, אני אף פעם לא יודעת מה צריך או לא צריך לספר.
אז כן. אני. קטנית.
היי
שלום, אני קטנית (שם בדוי שאני גאה בו מאוד).
אני הרבה מאוד דברים, ביניהם דתל"שית (לא מוגדר כמצב פסיכיאטרי עדיין
אבחנתי את עצמי לאחרונה עם אספרגר (בדרך לשכנע את עצמי להשיג אבחון רשמי) ואני סובלת מדיכאון מז'ורי (און אנד אוף) במשך תקופות ארוכות מאז שאני זוכרת את עצמי, גם הוא לא מאובחן (בתור ילדה עם אספרגר לא ידעתי שאפשר לדבר על רגשות ושאמא תדע כמה רע לי. חיחי), ואני גם בדרך לשכנע את עצמי להשיג טיפול עבורו.
אני מורה לאנגלית בשעות הערב (והדיכאון ממש משפיע על התפקוד שלי כמורה... המוח שלי כ"כ עסוק בלא להיות אומללה ליד התלמידים שאין לי מספיק RAM פנוי ללמד כמו שצריך!), בזוגיות טובה ולא ממש יכולה להתלונן על שום דבר, אבל בכל זאת רע לי בחודשים האחרונים.
אני כבר כמה ימים בחיפושים אחר קבוצות תמיכה בפייסבוק, ועכשיו נזכרתי פתאום בתפוז ושמחתי לגלות שיש כאן מענה, ונראה פה ממש נחמד.
אז כיוון שכרגע אני מרגישה נורא לבד בחיים שלי על אף שיש לי איזשהו ביחד,
חשבתי שיהיה נחמד למצוא אנשים להיות איתם ביחד בלבד של הביחד.
(כתבתי יותר מדי?)
זהו, נראה לי.
מצטערת על החפירה, אני אף פעם לא יודעת מה צריך או לא צריך לספר.
אז כן. אני. קטנית.
היי