מצטרפת אליכם ומקווה להצליח ובגדול../images/Emo6.gif
הי לכולן, אני שבועיים וחצי אחרי הלידה ומאחר שהמלאך הקטן לא מוכן לינוק ואת השאיבה אני מפסיקה בגלל שאני צריכה להתחיל לקחת תרופה שעלולה להזיק לקטן, אז החלטתי לבוא ולהצטרף אליכן. אז אני רוצה להציג את עצמי - בת 27, לידה ראשונה וכבר שנים נלחמת בקילוגרמים העודפים... בהריון היתה לי סכרת הריונית מאוזנת לחלוטין עם דיאטה בלבד ובגלל זה אני שמחה עליתי 9 קילו ובלידה הורדתי 8 קילו
אז סה"כ אפשר לומר שמהצד נראה שהמצב שלי טוב, אבל מאחר שיש לי 15 קילו עודפים שאני צריכה להוריד (לפני ההריון הורדתי 7 קילו בשומרי משקל) הגעתי למסקנה שעכשיו זה הזמן
אני מקווה שאני אצליח להמשיך ולאמץ את הדיאטה הסוכרתית שעשיתי בכל החודשים האחרונים ועשתה לי ממש טוב ומאחלת לעצמי שבעזרת כוח הרצון שלי, התמיכה של בעלי היקר והעזרה שלכן אני אצליח לעמוד באתגר
ולאט לאט אני אמשיך ואשיל מעלי את הקילו העודפים וב"ה לבן שלי יהיה אמא כוסית
הי לכולן, אני שבועיים וחצי אחרי הלידה ומאחר שהמלאך הקטן לא מוכן לינוק ואת השאיבה אני מפסיקה בגלל שאני צריכה להתחיל לקחת תרופה שעלולה להזיק לקטן, אז החלטתי לבוא ולהצטרף אליכן. אז אני רוצה להציג את עצמי - בת 27, לידה ראשונה וכבר שנים נלחמת בקילוגרמים העודפים... בהריון היתה לי סכרת הריונית מאוזנת לחלוטין עם דיאטה בלבד ובגלל זה אני שמחה עליתי 9 קילו ובלידה הורדתי 8 קילו