מצטרפת אליכם ומקווה להצליח ובגדול

מצטרפת אליכם ומקווה להצליח ובגדול../images/Emo6.gif

הי לכולן, אני שבועיים וחצי אחרי הלידה ומאחר שהמלאך הקטן לא מוכן לינוק ואת השאיבה אני מפסיקה בגלל שאני צריכה להתחיל לקחת תרופה שעלולה להזיק לקטן, אז החלטתי לבוא ולהצטרף אליכן. אז אני רוצה להציג את עצמי - בת 27, לידה ראשונה וכבר שנים נלחמת בקילוגרמים העודפים... בהריון היתה לי סכרת הריונית מאוזנת לחלוטין עם דיאטה בלבד ובגלל זה אני שמחה עליתי 9 קילו ובלידה הורדתי 8 קילו
אז סה"כ אפשר לומר שמהצד נראה שהמצב שלי טוב, אבל מאחר שיש לי 15 קילו עודפים שאני צריכה להוריד (לפני ההריון הורדתי 7 קילו בשומרי משקל) הגעתי למסקנה שעכשיו זה הזמן
אני מקווה שאני אצליח להמשיך ולאמץ את הדיאטה הסוכרתית שעשיתי בכל החודשים האחרונים ועשתה לי ממש טוב ומאחלת לעצמי שבעזרת כוח הרצון שלי, התמיכה של בעלי היקר והעזרה שלכן אני אצליח לעמוד באתגר
ולאט לאט אני אמשיך ואשיל מעלי את הקילו העודפים וב"ה לבן שלי יהיה אמא כוסית

micpri

New member
קודם כל בהצלחה!

את יכולה לפרט קצת על הדיאטה הסוכרתית? לתת דוגמא לתפריט? מחפשת איזשהו תפריט להתחיל איתו את השמירה והחזרה למשקל תקין.

בבקשה: תפריט לדיאטה סוכרתית

שימי לב שבמקור מדובר על דיאטה לסוכרתיים ולא דווקא דיאטת הרזיה אבל ניתן להשתמש בתור דיאטת הרזיה כאשר מנות הפחמימות מכילות מספר נמוך גם של קלוריות ושומן
כלל ראשון - מנת פחמימות = 15 גרם פחמימות כלל שני - כל שעתים לאכול מנת פחמימות כלל שלישי - מותר לאכול ירקות וחלבונים ללא הגבלה - פרט לחלב ויוגורט שבהם יש הרבה פחמימות כלל רביעי- לשתות 10 כוסות מים ביום כלל חמישי - עדיף פחמימות מרוכבות כמו חיטה מלאה, אורז מלא וכו מאשר פחמימות פשוטות- תפו"א, קמח לבן, אורז לבן התפריט: ארוחת בוקר - 1 מנת פחמימות - לחם או חלב + מנות חלבון/ירקות חופשי ארוחת ביניים - 1 מנת פחמימות - לחם או חלב או פרי ארוחת צהרים - 2-3 מנות פחמימות + מנות חלבון/ירקות חופשי ארוחות ביניים (כל שעתיים) - 1 מנת פחמימות ארוחת ערב- 2-3 מנות פחמימות + מנות חלבון/ירקות חופשי ארוחת לילה - 1 מנת פחמימות מנת חלבון-בשר/עוף/דגים/ביצים/גבינות מנת פחמימות-
לחם- 1 פרוסת לחם/ 2 פרוסות לחם קל/ חצי לחמניה קטנה / רבע לחמניה דגולה / 2-3 פרכיות אורז/ שליש פיתה רגילה וכו
מזונות מבושלים- (3 כפות) חצי כוס אורז/איטריות/פתיתים/גרעיני תירס/בורגול או 1 תפו"א קטן/ 3 כפות פירה/ קלח תירס
קמח ( לא מבושל) 2 כפות פירורי לחם/קמח לבן/ קמח מצה/ קמח תירס/ קורנפלור/ שיבולת שועל
קיטניות ממבושלות חצי כוס אפונה/עדשים/שעועית לבנה או 2/3 כוס גרגירי חומוס/פול או 3 כפות סלט חומוס (מכיל גם מנת שומן)
שונות - חצי כוס קורנפלקס/ 1 כף גרנולה/ 5 כפות שקדי מרק (מכיל גם מנת שומן)
חלב- 1 כוס חלב/ גביע יוגורט/ גביע לבן/ גביע מעדן דיאט/ 1 וחצי כוסות ריויון
פירות- חצי כוס מיץ תפוזים/גזר/אשכוליות/תפוחים או כוס אבטיח/ כוס מלון/ 1 אגס קטן/חצי אפרסמון/ 1 אפרסק/ 1/2 אשכולית/ 1 בננה/ 2 ליצ'י/ קיוי/ 2 קלמנטינות/ חצי פומלה קטנה/ 1 תפו"ע/ 1 כוס תותים/ 1 תפוז קטן/ 2 שזיפים/ 4 שסק או 2 שזיפים מיובשים/ 3 שמש מיובש/ 1 תאנה/ 2 תמרים/ 2 כפות צימוקים היתרון בכמות הפחמימות המוגבלת גורם לכך שהגוף שורף את רוב הפחמימות היתרון באכילה כל שעתיים היא שאין תחושת רעב מקוה שזה יעזור- בהצלחה

למעלה