מצטרפת אליכן
סוף סוף

שירי ב

New member
מצטרפת אליכן ../images/Emo99.gif סוף סוף

ילדתי את נועה לפני 5 ימים. בכמה מילים רק אספר שהלידה היתה בבית חולים בלינסון החלה בזרוז ביום ראשון בבוקר והסתיימה ביום שני ב- 20:15 בערב בואקום, לאחר שהמתוקה בלעה מים מקוניאלים והיתה עם ראש כלפי מעלה מה שגרם לעיכוב תהליך הלידה ולכאבים נוראים. כרגע מתמודדת עם כאבי התפרים ועם העייפות . אבל כמובן זה שווה הכל. שאלה למי שיודעת: בעלי אומר שהחוט של התפר נמס מוקדם מידי כנראה, המקום עדיין לא התאחה והחתך פתוח, האם זה נורמלי? זאת נראית לי פרוצדורה לצאת עכשיו מהבית ולבדוק את זה אצל רופא תודה מראש

עמית@

New member
מזל טוב!!!

אצלי הוא לא ממש נמס, חלק נמס וחלק נפל מעצמו, כואב לך? את מרגישה את החתך פתוח? כדאי לבדוק שלא יתחה לא טוב, זו פרוצדורה לתקן מאוחר יותר..

משוש30

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני יודעת שאין לך כוח אבל אם החתך פתוח כדאי מאד לבדוק בכל זאת

nubi

New member
מזל טוב

חמישה ימים אחרי לידה זה מוקדם מאוד לקבוע אם התפרים נמסו. רוב הסיכויים שיש באיזור בצקת מאוד מאוד גדולה ולכן נראה שהתפרים "נעלמו". התפרים הנספגים נעלמים תוך שבוע עד עשרה ימים. לא נראה לי שיש טעם ללכת לבדיקה כי אף רופא לא יגע שם באיזור כל כך מוקדם. ואגב, היתה לי לידה דומה לשלך ונורא סבלתי מהתפרים, ואף פעם לא היה לי את האומץ להסתכל.

אפרת12

New member
../images/Emo49.gif וברוכה הבאה

אני לא ממש יודעת מה להגיד - אני מניחה שאם החתך היה לא תפור, היית מרגישה שם משהו כמו פצע פתוח. אבל... ליתר בטחון אולי כדאי בכל זאת לראות רופא? תלכי יחד עם הבעל והתינוקת אם את חוששת לצאת ולהשאיר אותה.

ו שתי

New member
מזל טוב להולדת נועה ../images/Emo65.gif

כן, הייתי הולכת למיון יולדות שיסתכלו על התפר הפרום.

מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

וברוכה הבאה! גם אצלי החתך נראה כאילו השכבה החיצונית נפתחה, ושמעתי על כך מעוד בנות, וזה בסופו של דבר מתאחה. תסתכלי גם בספר של בר, בפרק על אחרי הלידה, אני זוכרת שכתוב במפורש שגם אם התפר נפתח מעט, זה בסדר. החלמה מהירה והרבה אושר!

lulyK

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

אין לי מושג איך אמור להראות התפר, לא הסתכלתי. נראה לי שאם יש מקום לחשש, חבל לא ללכת לבדוק (טירטור קטן אבל יכול לחסוך לך טירטור גדול בהרבה בהמשך).

../images/Emo49.gif לרגל הולדת נועה ../images/Emo140.gif

לא חושבת שהתפרים נמסו - תני לזה עוד כמה ימים. תנסי להשיג תחבושות מגנזיום קרות - מניסיון הן מאוד עוזרות להקל על כאבי החתכים והתפרים. שיהיה
, ברוכה הבאה לפורום ושוב
.

למעלה