מצטרפת אליכן

maykee

New member
מצטרפת אליכן

היי, ילדתי לפני חודשיים אבל די קשה לראות עלי שכבר ילדתי... האמת שעכשיו ישבתי לי בסלון ונשנשנתי כהרגלי בזמן האחרון ואני מוכרחה להודות שחטפתי גועל רציני מהמצב הזה... אז ישר נכנסתי למחשב ומצאתי את הפורום הזה. כל כך קשה לי- רוב היום אני בבית וממש קשה לי לשלוט בדחף לאכול...אם להודות על האמת, אמנם אני מרגישה עסוקה כל היום אבל למעשה אני די משועממת. יובלי עוד קטנה ואני לא עסוקה באופן כזה שמשכיח ממני אוכל אלא באופן כזה שדוחף אותי לאכול עוד... אני ממש מיואשת, מה אתן עושות??????

חן123

New member
ברוכה הבאה

ואוו, העלת המון דברים קודם כל, אם מותר לשאול כמה את רוצה להוריד? ברור שילדה בת חודשים לא מעסיקה את עצמה וברור שהכי קל לחטוף משהוא מאשר להתחיל לבשל. אבל, כשמצליחים להכנס לראש הנכון וכן לאכול "דיאטה" זה כבר יותר קל (מניסיון, אני הורדתי 6 ק"ג בתקופת החופשת לידה שהייתי בבית) יש מצב להפגש בבקרים עם מישהיא שגם כן בחופשת לידה? זה גם מעביר את הזמן בכיף וגם לא רצים כל היום למקרר

maykee

New member
לצערי

אני צריכה להוריד בין 15 ל-20 קילו, התחלתי את ההריון בעודף משקל של 10 קילו ועליתי עוד 10 . אני אמורה להוריד 20 אבל בשביל הפסיכולוגיה-מתחילה מ-15 .....

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

את במקום הנכון...הרשי לי לדייק, 'עסוקה' זה אומר להיות בכוננות גבוהה 24 שעות לעזוב הכל ולהתפנות לחלוטין לאוצר הקטן. ועל זה תוסיפי חוסר היסטרי בשעות שינה, זה באמת מביא אותנו למצב שדורש תעצומות נפש. האוכל בקטע הזה עלול דוקא לקחת לנו אנרגיה, להביא איתו הרבה שנאה עצמית וחבל, ממש חבל... תתחילי מהצהרת נכונות להפסיק לאכול באופן שאת לא אוהבת.תחליטי איך את כן רוצה לאכול, בגבולות המציאות החדשה שלך ולכי על זה. שתפי אותנו, ונתקדם הלאה. בהצלחה !!!

לבנה123

New member
בשלב שלך מה שמאוד עזר לי

היו גזרים חתוכים מראש. כל פעם שרציתי לנשנש - גזר!

למעלה