מצטרפת אליכן -

gali baron

New member
מצטרפת אליכן -

אומנם עדיין לא אחרי הלידה (שבוע 26) אבל מרגישה צורך לשנות. הנטייה שלי בהריונות היא לא להעלות במשקל של גופי, למשל הריון שני (קודם) העלתי 4 ק"ג כל ההריון וילדתי תינוק במשקל 4.735ק"ג... בהריון הזה העלתי קצת יותר ואני מקשרת את זה לזלילות של חג הפסח שלא עברתי בהריונות הקודמים. איך מתחילים?

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה

שאלת השאלות היא מה היה משקלך ההתחלתי? ומה בדיוק את רוצה לשנות? ברוכה הבאה, ושיעבור לך בקלות

gali baron

New member
תודה רבה!

התחלתי את ההריון בעודף שמלווה אותי כבר שנים רבות. מאז תחילת ההריון העלתי בערך 5 ק"ג ואני שבוע 26 או 27. אני רוצה לשנות הרגלים. אני רוצה לרזות. אני רוצה לאכול נכון. העניין הוא ההתמדה. אני יודעת ומכירה את כל התורה אבל לא מצליחה ליישם. אני מאד אוהבת מתוק. אתן לך דוגמא לארוחת בוקר של היום - כוס קפה שכמעט ולא שתיתי (זה בד"כ המצב כל בוקר עם הקפה) + פרוסת לחם אחת עם שכבה לא עבה של חמאה + מספר קרקרי קורנפלקס קראנץ' (זה המתוק עם הקקאו). מה שכן, יש לי נפילות סוכר ואני חייבת לאכול משהו בסביבות 9-10 כדי שלא יפול הסוכר (אני לא סוכרתית). אני נשקלת אחת לחודש אצל הרופא במסגרת מעקב הריון אבל כשאני לא בהריון, אני לא נשקלת בכלל. אני מקווה שאני לא מעמיסה אינפורמציה מיותרת.

למעלה