מצטרפת אליכן

מצטרפת אליכן

אני שירולי, אמא לשניים, חמישה חודשים אחרי לידה (ומניקה) במשקל גבוה מאוד מאוד (אני מתביישת ממש), הגובה שלי קצת מטשטש את הענין. החלטתי היום שלא עוד. השאלה מאיפה מתחילים? לא בא לי דיאטנית- אני מרגישה שהיא לא מספיק "עומדת לי על הראש" בגלל ההנקה. שקילות קבוצתיות זה ממש לא בשבילי. מבחינת התעמלות אני הולכת (אולי לא מספיק?) הייתי באכלנים אנונימיים לא אהבתי את הקבוצתיות המ (לא אמרתי שם מילה), מה שכן אהבתי את השיטה של ה"מאמנת" (משהי מוכנה להיות המאמנת שלי???) בקיצור, מחפשת מאיפה להתחיל. אשמח מאוד לעזרה.

קלריסה

New member
איך נעשים מאמנת? אהבתי את הרעיון

גם אם לא בטוח שתהיתי נכון על קנקנו. בכולופן, גמני רוצה מאמנת (זה אין) אולי נחליט על תכנית חונכות אישית, מעין פר"ח פנים-פורומי? כמו משחק ענקים-גמדים איף יו נואו וואט איי מין

הסבר- מאמנת...

חלק מהעניין של אכלנים אנונימיים הוא לא להכניס שום דבר לפה מעבר למה שהתחייבת יום קודם אצל המאמנת. כל ערב הייתי צריכה להתקשר למאמנת שלי,היא שאלה איך עבר היום בכל הנושא של האכילה, ואני הייתי צריכה להודיע לה מה אני אוכלת מחר,(בהתאם לחלוקה של פחממות, חלבונים, ירקות, פירות וכד') והייתי צריכה לענות על שאלה שעסקה בהיבט הנפשי של האכלנות הכפייתית אסור לפקשש - כל פקשוש נקרא "נפילה". כל מי שעובר 30 יום בלי נפילות יכול להיות מאמן.

קלריסה

New member
הייתכן שאני גבר?

שכן ההודעה שלך גרמה לי לחשוב ש: אני לא בנויה למחויבות כזאת. כנראה שאני... סתם שמנה
טוב, בנות, מה אתן אומרות? אפשר ליישם זאת באופן הווירטואלי? זה כולל שישיאי-שבתות?

גם אני חשבתי כמוך

ובזכות המאמנת שלי ירדתי 10 ק"ג בלי להתאמץ, ואכלתי, נשבעת לך שאכלתי - יחסית המון. אה... עוד שני עקרונות: נשקלים רק פעם בחודש. לא מכניסים לגוף סוכר וקמח לבן.

חן123

New member
אני חושבת בקול

כלומר בכתב. אפשר להיות מאמן דרך מסרים, אבל איך שהוא לא ניראה לי שיש לזה את אותו אימפקט. מה אתן חושבות?

לדעתי אפשר

ההתחייבות היא הרי בכתב, כלפי עצמי, המאמנת היא בסה"כ הגוף ה"ביצועי"

micpri

New member
דווקא מתאים למכורי אינטרנט

גם בOA יש בשנים האחרונות פעילות ענפה של פורומים ודיונים באינטרנט, כולל אימון. אז נראה לי שזה דווקא אפשרי וגם מתאים למי שלא כל כך נוח לה לדבר בטלפון בשעות מסוימות וכו'.

קלריסה

New member
אצלי טלפון הוא בעיה

אני באמת לא יודעת איך להתמודד עם זה, ולא ממש מחפשת פתרון. כי בעבודה זה לא לעניין ובבית, עם הילדים - הגדולה בסדר, אבל הנסיך הקטן רק רואה את הטלפון ביד שלי וישר מתחיל לצעוק ולדרוש אותו, או לעשות כל מיני סקנדלים אחרים. אתן מכירות את זה שלא מתחשק להילחם בו אז מוותרים? הקיצר, אני בעד הממד הווירטואלי במיוחד ששירולי פה אומרת שירדה בקלות 10 קילו? מי לא ירצה? אגב, אפשר באמת לחיות בלי קמח לבן וסוכר? אפשר לקבל כמה טיפים איזה דברים למשל מחליפים במה כדי לחיות חיי שגרה תחת האיסור הזה? דווקא לא אכפת לי לצרוך פחות סוכר (אני משמינה ממלוחים, אני חושבת) אבל הוא בטח נמצא בכל דבר, לא? והקמח? טוב, יש פה בשר לשתי הודעות, מקווה שלא בלבלתי שומיש

א ס נ ת י

New member
את יכולה לומר איפה ניתן למצוא

קבוצה של אכלנים אנונימיים?? אני מחפשת קבוצה כזאת מלא זמן

1אורניתה

New member
אני רוצה להיות מאמנת!

ולא רק דרך מסרים,גם בטלפון וגם אפשר להיפגש אחת לכמה זמן. אני בעצמי "מאומנת" וחושבת שזה יעזור לי גם לאמן. פני אלי במסר אורנה

קלריסה

New member
קחי אותי אתי-אתי

זותומרת, אם עכשיו כל אחת בוחרת לה בתזוג, אני במחילה מזמינה את המנהלת אתי-אתי לריקוד ראשון. אתוש, מקובל עלייך?

למעלה