בוקר טוב אתמול בלילה גיליתי במקרה את הפורום הזה נפלא אניכבר שנה בסיפור ואיך לא הבנתי שיש לי "אחיות לצרה" אבל במיוחד לתקווה מחמם את הלב חשוב ואינפורמטיבי בהצלחה לכולן
בוקר טוב טירדו, יופי שהצטרפת אלינו, כאן תמצאי מידע בלי סוף ויותר חשוב מכך כתף ואוזן קשבת. מקווה ששהותך עימנו תהיה קצרה. אולי תכתבי קצת על עצמך...שנכיר אותך יותר טוב. סוף שבוע נעים ובהצלחה
חבל"ז על הזמן ממזמן אני הכרתי את הפורום הזה לפני כ-5 ימים ואני פשוט כל היום רק חושבת על הבנות בפורום וכל הזמן רק רוצה להכנס לכאן! ברוכה הבאה לך ולמתמכרות הותיקות. לי יש ילדה בת שלוש וכשהייתי בטיפולים שלה הייתי כה זקוקה לתמיכה הזאת ולצערי לא ידעתי עליה אז (או שלא היה-אין לי מושג) היתה לי תקופה מאוד מאוד קשה שרק פה כולן מבינות את התחושה. עכשיו בטיפולים לילד שני אני כה שמחה שיש את כולן פה. וכבר אוהבת את כולכן
ומזדהה עם כל אחת ואחת. מאחלת לך שהות קצרה והמון המון
לכל מי שכתבה לי אני כאמור כבר שנה מנסה לפני מספר חודשים הצלחתי אבל... ההמשך ידוע (הוא לא התפתח...) עברתי תקופה קשה אך מיד בהזדמנות הראשונה התחלתי שוב וכאן בפורום גיליתי שאני ממש לא היחידה וכמה שזה עצוב זה גם מעודד אז היום היה עוד טיפול וכעת להמתנה זהו בינתיים