מצטרפת אלינו לצוות מרפאה בעיסוק

מצטרפת אלינו לצוות מרפאה בעיסוק

שהסכימה לבקשתי להצטרף אלינו באופן רשמי על בסיס קבוע. חלק מהגולשים מכירים אותה מהתשובות שהיא נותנת כאן חלק מכם בודאי כבר שמו לב לתשובות של נאוה ר מרפאה בעיסוק שעובדת עם ילדים כאן בפורום. לשמחתי היא הסכימה להצטרף אלינו על בסיס קבוע ותוכל לתת תשובות בנושאים הקשורים לריפוי בעיסוק . מתי כדאי לערוך אבחון? ומה עושים באבחון של ריפוי בעיסוק ?. מהם קשיים בויסות תחושתי ?ועוד נושאים שהיא תציג בעצמה ויוכלו לתת לנו תמונה כוללת ביותר . ברוכה הבאה והמון תודה על הנכונות לתרום לנו..

נאוה ר

New member
שלום לכולם!

ריפוי בעיסוק זה מקצוע שעינינו העיסוק של האדם. במקרה של תינוקות ופעוטות העיסוק הוא שינה, אכילה, משחק, יצירת קשר וכו'. בדרך כלל כאשר יש קושי באחד מתחומי העיסוק המרפאה בעיסוק בודקת מדוע יש קושי באותו תחום - האם הסיבה מוטורית, חושית, תפיסתית, קוגניטיבית או אחרת. אתם מוזמנים לשאול מה שאתם רוצים כי כמו שהבנתם כמעט הכל נופל בתוך התחום. אבל לאור העובדה שיש פה עוד אנשי מקצוע אז אני בטוחה שלכל אחד יש את הזווית שלו. האבחון והטיפול הוא דרך הכרות עם ההורה והילד ודרך משחק עם הילד.

liata17

New member
שלום נאוה

מתן שלי בן שנה ועשרה חודשים ועדיין ישן איתנו בחדר, במיטה!!!! הסיבה לכך היא שעד לא מזמן גרנו אצל ההורים ולא היה חדר פנוי אז ישן איתנו בחדר אך בלול. לפני כחמישה חודשים עברנו לדירה משלנו והוא עבר לישון איתנו במיטה כי עדיין לא היתה לו מיטה, חדר כן אך מיטה לא. בשבוע שעבר הגיעה המיטה שנמצאת בחדר שלו אך הוא עדיין איתנו כי אין לנו את התקציב לסדר את החדר ,אין סורגים,התריסים שבורים,לא נעים לשהות בחדר ואנחנו מעדיפים שישן בחדר שנעים להיות בו. בעוד כשלושה חודשים אני צריכה ללדת ופוחדת מהמעבר, איך מעבירים אותו לחדר משלו? בהדרגה? במכה אחת? הוא מאוד מאוד קשור אלי,אפילו בקיצוניות ולכן המעבר יהיה קשה מהרגיל. תודה מראש, ליאת.

למעלה