מצטרפת אל הפורום

אמא בת25

New member
מצטרפת אל הפורום../images/Emo140.gif

שלום בנות, ילדתי לפני 9 ימים בן מתוק ומקסים, ועכשיו הגיע הזמן לחזור לגזרה.. אז- כל ההריון עליתי כ-18 ק"ג, מתוכם ירדו לי כ-9 ק"ג (הבצקות, הבצקות). כעת- נשאלת השאלה איזה תפריט מומלץ לאכול כשמניקים. האם לאכול לחם קל? האם פשוט להימנע משטויות? מה אוכלים? אני רוצה להירשם לסטודיו סי בעוד כשבועיים שלושה כשהגוף שלי קצת יתחזק אחרי הלידה, והתפרים כבר לא יכאבו, אבל מה בינתיים? אני חשבתי שבמאמרים פורסמו תפריטים אבל ראיתי שלא. אז יש לכן המלצות? תודה רבה רבה ובהצלחה לכולנו..

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מומלץ עד ששה שבועות להקפיד על תזונה מזינה ומאוזנת ולא להכנס להגבלה קלורית. תפריט זה דבר אישי ובטח אחרי לידה, תקפידי לאכול אוכל מזין כרגע, ולא קשקושים עתירי שומן וקלוריות, למרות שהם זמינים ומזמינים

baby13

New member
גם אני רוצה להצטרף ../images/Emo13.gif

עכשיו גיליתי את הפורום הזה.. ומצטרפת עד להורדת הק"ג המיותרים האם זה יקרה מתי שהוא?? אז ככה.. ילדתי לפני 9 חודשים (אוי איך שהזמן עובר) במשך ההריון עליתי בערך 18 ק"ג ונשארו לי עוד 5 ק"ג לרדת.. אני בשלבי גמילה מהנקה אז אני חושבת שהגיע הזמן להתחיל דיאטה, הבעיה היא שכל ה 5 ק"ג המיותרים נמצאים המותנים ובבטן. תמיד תמיד הייתי צרה במותניים ואף פעם לא היתה לי בטן ועכשיו הצילו אני יכולה לצוף מרוב שיש לי גלגלים, אף פעם לא הייתי מידה 38 אבל אני רוצה לחזור וללבוש מכנסים רגילות בלי להתבייש מהמותניים שלי. אני עדיין לובשת מכנסי הריון (כן כן גם אחרי 9 חוד' ) פשוט כי אני מתבאסת ללכת לקנות מכנסיים אני יתחיל לבכות בחנות- ואף אחד לא מבין. התחלתי ללכת לחדר כושר אבל אני מצליחה להגיע אליו פעמיים בשבוע. אההה ויש בעיה אני מאוד מאוד אוהבת שוקולדים אני משתדלת לא להכניס הביתה אבל אם יש אצל ההורים או שבעלי פתאום קונה שוקולד הביתה מאוד קשה לי לעמוד בפני הפיתוי ולרוב אני נשברת- צריכה תמיכה והמלצות במה ואיך להתחיל ??? תודה

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה גם לך ../images/Emo13.gif

כן, זה לוקח זמן. צריך הרבה סבלנות. דוקא ממליצה לך כן לפנק את עצמך במכנסים/חצאית חדשים, אז מה אם את לא באידאל שלך, מגיע לך להראות נשית ויפה
חוץ מזה אם יש לך תוכניות לעוד הריונות תוכלי להשתמש בהם בדרך למעלה ואח"כ למטה...

למעלה