מצטרפת, בחשש ובתקווה

מריםXX

New member
מצטרפת, בחשש ובתקווה

אתמול ראינו דופק לשניים. מאד רוצה לספר את כל הסיפור ולא יודעת איך עושים קישורים (אני מאנשי הלואו-טק) - אבל הסיפור כולו מופיע בשלושה חלקים ארוכים כאורך הגלות בפורום פוריות. מתה מפחד. שמחה. ומתה מפחד.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ובמיוחד עבורך

מצרפת את הקישור להודעה שלך מפוריות. מאחלת בשעה טובה, שיהיה הריון יפה ועגול, וכמובן שמח. כשתגמרי לפחד יהיו לך שני ילדים מחייכים בידיים

מריםXX

New member
אלפי תודות

על קבלת הפנים ועל הסיוע הטכני. מתי אני אגמור לפחד? כמו פולנייה טובה, בקבר... תודה רבה על קבלת הפנים, זה משמעותי לי, מרים.

מיכל @

New member
מרים

בכיתי כשקראתי את ההודעה שלך. מתוך הזדהות עם הכאב, אבל בעיקר מתוך אושר על כך שזכית סוף סוף להגשים את החלום. מזל טוב לך יקירה, והמשך הריון ארוך ומשעמם. לשאלות ותהיות בנושא התאומים (כשתסיימי לעכל היטב את הלם ההריון, הן יבואו, אני מבטיחה), אני מזמינה אותך לפורום תאומים ושלישיות. נשמח לקבלך.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

חיפשתי את הודעתך, אבל לא מצאתי. ראיתי שמרב צרפה (
למרב). מאחלת לך הריון מלא, תקין, בריא ומשעמם.

מריםXX

New member
תודה, סיגל,

כשאמרתי שאני מהלואו טק עשיתי פרפראזה על הניק הישן שלך (עכשיו הוכחתי שאני מהוותיקות?) תוד על קבלת הפנים, זה מאד משמעותי עבורי. ושיהיה לך קל! מרים

מרים, קראתי ודמעתי

ומתרגשת מאד למקרא סיפורך המדהים. איזה כיף לראות אותך כאן אחרי הדופק. איזה כיף שתעברי איתנו את ההריון הנכסף הזה. מחזיקה אצבעות להמשך תקין ושהכל מעכשיו ילך לפי הספר. גם אני בהריון עם תאומים ואשמח לעזור בכל תחושה, כל שאלה, כל תהייה שתהיה לך. ברוכה הבאה! רחל

מריםXX

New member
תודה רחל,

אני זוכרת התכתבות קטנה שהיתה לנו אחרי הבטא של ענבל, ואחרי ההריון הכימי שלי. אני בטוחה שיהיו לי המון שאלות, ומודה לך שאת מוכנה לעזור. זו הקלה עצומה לדעת שיש כתובת. וכן... שימשיך לך תקין ונינוח. שלך, מרים

einav8

New member
כל כך התרגשתי!!!

אני כל כך כל כך שמחה בשבילך!!!! ממש ריגש אותי המקרה שלך! בקרוב יהיו לך תאומים - פיצוי על שני מחזורים, כל כך מרגש!!! מאחלת לך הריון משעמם!!!

מריםXX

New member
ההתרגשות שלך מרגשת אותי נורא.

אני כבר מלאה וגדושה מרוב התרגשות עד להתפקע. זה מה שעושים לאשה בהריון? תודה רבה על קבלת הפנים, זה נורא חשוב לי. מרים

מיקה31

New member
זה ממש מזכיר לי

את הסיפור שלנו ....
גם אני אחרי 8 IVF ומי סופר כבר כמה הזרעות 3 טיפולים בבית חולים הדסה 4 טיפולים בשיטת ברטוב שלא הצליחו... אף לא טיפול אחד עם מוקפאים (לא שרדו...) ואחרון חביב שהניב ... תאומים
(שבוע 13) כשקראתי את ההודעה שלך ממש דמעתי מאחלת לכם הממממממוןןןןןן הצלחה
, הריון קל ומשעמם
(מגיע לך לא ?)

מריםXX

New member
ואני עוד חשבתי שאני מיוחדת...

איזה כיף (בדיעבד, רק בדיעבד) לא להיות לבד! תודה רבה רבה, הריון קל ותקין גם לך, ואנחנו צפויות ללדת (מי, אני????) בהפרש לא גדול... מחר אני מתחילה שבוע 8 מרים

ggayya030

New member
מזל טוב, וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

מקווה שהפחדים שלך ילכו ויתמעטו ככל שההריון יתקדם, ושתתחילי להנות ממנו! תאומים זו מתנה נפלאה לאחר כברת דרך כזאת ארוכה!!! (ד"א את מוזמנת להיכנס גם לפורום תאומים ושלישיות-פורום מדהים ותומך)

מריםXX

New member
תודה גאיה,

גם את עם תאומים? מקווה להתראות איתך הרבה... כאן, ובפורום תאומים ושלישיות, כשארגיש טיפה בטוחה יותר. שלך, מרים

תוליק

New member
איזה כיף שפתחת פה הודעה!!!

קראתי את הסיפור שלך בפוריות וכל כך רציתי להגיב, אבל שם אני לא פותחת הודעות בעיקרון אז נתת לי הזדמנות לומר לך כמה שריגשת אותי, כמה הערצה יש בי לכוח שלך ועד כמה גאה בי הרגש האמפתי .... מזל טוב!!! תנוחי, תשני תעשי את כל הדברים כדשי לשמור עליהם ולפנק את עצמך כי מגיע לכם! לארבעתכם (את, בעל ושני קטנטנים) והכי חשוב, זה לא הזיק אבל דחילק! שהבעל יקח מעכשיו ת'מכונית למוסך אה? ברוכה הבאה.

מריםXX

New member
למה שהוא ייקח למוסך?

נראה לי שמעכשיו מוסכניקים, לפחות אצלינו, הם מתכון מנצח... תודה, תודה על קבלת הפנים. לא מאמינה שאני כאן. וכמובן - זוכרת היטב את ההודעות היפות שלך מפוריות.

מזל טוב וברוכה הבאה

הדאגות כנראה רק מתחילות (חכי שהם יבכו בלילה או שלא תדעי אם לרשום אותם לאותו גן...)

מריםXX

New member
כן, אלמוגית, את צודקת.

ואני באמת מחכה שהם יבכו בלילה. תודה, תודה על קבלת הפנים! מרים

למעלה