מצטרפת בשמחה

שגיס

New member
בקרוב זמר יוונית. ישראלי חדש

אני עובד בשליחויות ויצא לי שליחות לאופן הקלטות שם שמעתי זמר ענק בשם אייל נרדיה.לא הצלחתי לקבל הרבה פרטים אבל הדיסק יוצא עוד 3 חודשים בערך

למוניה

New member
מצטרפת בשמחה

שלום לכולם, שמחה למצוא את הפורום הזה, גם אני מהמכורים! כותבת לכם מגרמניה הרחוקה, ומאחלת: na perasoume kala אז ביי בינתיים

GLGGM

New member
Καλως Ορ&#

ברוכה הבאה השמיעי נא את טעמך במוסיקה האובה לכולנו

למוניה

New member
הרשימה ארוכה....

מהרמבטיקו ומהמוסיקה הישנה אני מאוד אוהבת לשמוע את דאראלאס (אבא של דאלארס), כריסטאקי, מרי לינדה (עם הנגן בוזוקי מספר 1 מנוליס יוטיס), ציצאני,פולופולוס, ווסקופולוס(ראיתי בהופעה),קזנזידיס,סטרטוס טיוניסיו ומרינלה. ומהשנים האחרונות- טרזיס שהוא בין הטובים לדעתי(וגם ראיתי אותו בהופעה) קראס,אנה וויסי,מאזאנקיס,ארווניטקיועוד כל מיני-אבל בדיוק כמו בכל מוסיקה אנגלית ועברית יש את השירים שחולפים מהעולם אחרי שנה מקסימום כשנמאס לשמוע אותם ויש את המוסיקה הישנה והאיכותית ששומעים דורות רבים אז זה בדיוק כך גם ביוונית,המוסיקה שלא מפסיקים לאהוב זו המוסיקה הישנה והשירים החדשים רק מתחלפים. היוונים אומרים שביוון יש 10 מליון אנשים ומתוכם 5 מליון זמרים.... ובארץ אין להשיג המון המון חומר אולי כי אנשים לא מכירים ואין ביקוש גדול. בכל מקרה יש אתר שממנו אפשר להוריד מוסיקה עולמית וכמובן גם יוונית ויש שם מליוני שירים אז למי שמעונייןולא מכיר עדיין:www.kazaa.com הבעיה היחידה שאין רשימת שירים ואי אפשר לשמוע לפני שמורידים אז צריך לתת שם של זמר ויבואו כל האלבומים,להוריד ואז להקשיב דרך המחשב לפני שצורבים על דיסק. זהו בינתיים ביי למוניה

mangas

New member
חבל"ז

יש לי הרגשה שאתך אפשר לעלות באש את "נאראידה" או "פוסידוניו". תדיגי לי מתי תהיא באתונה ואדאג להזמין מקום איפה שתרצי

למוניה

New member
../images/Emo8.gif תודה תודה

מנגס, תודה על ההזמנה,אני יודעת שאתונה נחשבת לעיר המועדונים אבל דווקא את כל ההופעות שראיתי והיו די הרבה, ראיתי בעיקר בבוזוקיות בתסלוניקי ובגרמניה. אני גרה בגרמניה ויש לי פאב יווני( עם בעלי שהוא יווני)ויש כאן המון המון יוונים והמון מועדונים ומגיעים כל הזמרים הגדולים. אני נמצאת ביוון כל קיץ 5 שבועות ושם אנחנו מבלים גם במקומות יותר קטנים ואותנטים שזה הדבר האמיתי, עם כל המזטים והאוכל הנפלא שלהם.(בבוזוקיות אפשר לקבל רק ענבים עם הוויסקי...)ורמבטיקו אמיתי עם בגלמה גם לא תמצא שם. ממליצה בחום , למי שרוצה להכיר את יוון באמת, ללכת לאן שהולכים היוונים הקצת יותר מבוגרים, לאוזרי(ouzeri)קוטוקי, וטברנות עם מוסיקה ואטמוספירה אמיתית. ביי בינתיים

mangas

New member
פיצוץ

אנחנו באותו ראש וכל מילה מיותרת. לא פעם קרה לנו להיות בגרמניה ובעוד כמה מקומות באירופה ובכל מקום חיפשנו (וגם מצאנו) את הבאר/אוזרי/קוטוקי/מזדופוליו/טברנה (כי זה הדבר היחיד שמענין אותנו. אנחנו קצת קולגים: לאשתי היתה עד לפני חודשיים את הטברנה היוונית היחידה בישראל. איפה המקום שלכם ? נשמח לבקר בו. תשמרי על קשר icq 15575432 na`se kala

למוניה

New member
חאריקה פולי(אין לי פונטים)

שמחה לשמוע! אתה יודע שהחלום שלי היה לפתוח בארץ טברנה אמיתית כזאת ובמרפסת עם הגפן והענבים למעלה.....אך איזה חיים הם יודעים לעשות היוונים אה? איפה היתה הטברנה שלכם? אווווווף למה סגרתם, הייתי שמחה לבקר בביקורי הבא בארץ. אנחנו נמצאים ליד קרלסרוהה-בדיוק בין שטוטגארט לפרנקפורט. אין לי icq ,אני מחוברת למסנג´ר. הבנתי שיש לנו טעם דומה אז ספר קצת מאיפה נחשפתם למוסיקה היוונית, השורשים שלכם ביוון?כי הבנתי שאתה גם שולט בשפה, לי קשה עם הכתיבה ועושה טעויות אבל דיבור וקריאה אחלה. ta leme...

GLGGM

New member
TOU PARADISOU LEMONIA...

שלום גם ממני. אתה לא יודעת כמה את צודקת ועד כמה הישראלים שחולים ממש על מוסיקה יוונית, חייבים להחשף למקומות האלו (בהתנהגות נאותה ותואמת את המקום) כדי להכיר שם את הכבוד הגדול שהצעירים יותר ופחות נותנים ואת הדרך בה מוכירים את המסורת המוזיקלית הענפה של יוון וחוזרים בךי בושה לאחורכאשר מסתפקים במעט דברים(הכוונה לאוכלת השתייה ובכליי הנגינה האקוסטיים)והמון אהבה למה שהם עושים. שם חייה ונושמת המסורת שךא לא מספיקה להוליד נגנים,זמרים,מלחינים, תמלילנים והרבה מוסיקה שבאה מהנשמה והלב. לא צריך לרוב CHIVAS ופרחים, קצת אוזו או יין, קצת מזטים ולב פתוח. השאר יבוא לבד

למוניה

New member
מסכימה לכל מילה

היוונים הם אנשים פשוטים ושמחים,מאוד מכניסי אורחים. אפשר ללמוד מהם איך להנות מהדברים הפשוטים והנהדרים שהחיים נותנים לנו.(לא צריך מנות גורמה עם שמות מפוצצים, ולא צריך לרוץ אחרי הכסף ולעבוד כמו פסיכים בשביל לנוח בגיל 70, הם נחים עכשיו...) הרמבטיקו היא המוסיקת נשמה שלהם, "הבלוז היווני" והוא נכתב מתוך כאב גדול אם על אהבה או על פוליטיקה. שמעתי פעם שממציא הבגלמה היה אסיר פוליטי שבנה אותה כל כך קטנה והחביא אותה בתוך השרוול בשביל להמשיך לנגן ולשיר בכלא. ומאז הכל הסטוריה....

bouzouki

New member
פירוש TOU PARADISO LIMONIA

תתפלאי....אבל זה בדיוק כמו שזה נשמע...ז"א: PARADEISOU=גן עדן (מאוד קרוב לאנגלית-PARADISE) LEMONIA=עץ הלימון אז יוצא לנו "גן העדן של עצי הלימון" פשוט ויפה אה? :) (אגב הפרושים מהמלון)!

GLGGM

New member
בדיוק ההיפך

עץ הלימון של גן העדן אבל מזה זה משנה העיקר שזהו שיר נפלא PANTELIS THALASSINOS לחן, עיבוד ושירה ILIAS KATSOULISמילים בתוך גודל ה-LIVE של THALASSINOS "DIA ZOSSIS" חובה לתקליטיה של כל אוהבי מוזיקה יוונית. שבת טובה ושקטה לכולנו

למעלה