מצטרפת חדשה - באופן רשמי

אתיש

New member
מצטרפת חדשה - באופן רשמי

אחרי שהייתי "סמויה" כמה שבועות. אני אמא של יערה בת 5 ושל יועד בן 5 חודשים. חזרתי לעבודה מיד בתום חופשת הלידה - ואיך מוצאים את הזמן להכל? יש ימים - כמו היום שאני מרגישה שאני פשוט לא יכולה לסחוב את עצמי - אני מרגישה שאין לי את הזמן לשום דבר - לא מתמודדת עם הדברים - עייפה באופן תמידי ומרגישה מרוקנת - כאילו אני קיימת רק בשביל הילדים והבן זוג. למרות שיש לי בן זוג נפלא - משתדל להיות איתי כמה שיותר (עד כמה שהבודה מאפשרת לו) אבל - עדיין מרבית הנטל עליי - ואני מרגישה שאין לי זמן לכלום!! איך מוצאים את הזמן לעצמי?

אלינה12

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

יש סבתות שיכולות לעזור? אפשר גם להשאיר ילדים עם בן זוג ולצאת עם חברה.

משוש30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כיוון שיש לי רק ילד אחד אני לא ממש יודעת מה להגיד. אני מניחה שעם הזמן הדברים נעשים יותר קלים, האיזון מתגלה מחדש וגם הילדים גדלים וקל יותר לדבר אל ליבם. בינתיים עזרה לא רק מבעלך אלא אולי גם מהמשפחה הקרובה, בייביסיטר וכד', ואולי גם לתת לילדים קצת מרחב שיהיו לידך אבל את תוכלי בינתיים לעשות משהו אחר?

neta2

New member
שלום לך וברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אילו שמות יפים לילדייך. איך מוצאים זמן? לא טוב לשאול אותי בימים אלו
אני די רודפת אחרי הזנב של עצמי וכל זאת רק עם ילד אחד. מה עם חוג התעמלות פעם-פעמיים בשבוע? כשבעלך חוזר מוקדם מהעבודה ואת מתפנה לספורט? מה עם אחרי שהם הולכים לישון לקחת לך ספר ולקרוא? רק חצי שעה אבל גםזה משהו, מה עם אמבטית פינוק כל ערב לפני השינה? מה עם עזרה מהסבתות והסבים? עבודות הבית יחכו קצת, את חשובה כרגע יותר ואני מאד מקווה שתצליחי לעשות מה שאפשר כדי לפנות לעצמך, רק לעצמך שעה ביום! חשוב לבריאותך הנפשית ומכך לשלום הסובבים אותך. בהצלחה.

ברוכה הבאה! מקווה שהדברים יסתדרו

(אולי עם קצת עזרה מהמשפחה? אמא? אחות? חברה? עזרה בתשלום?)

אפרת12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קודם יש לי שאלה אליך - למרות שלא מדברים על הילדים פה... איך הסביבה קיבלה את השם יועד
זה שם שאני מאוד אוהבת ומסביבי אף אחד לא גילה אפילו אהדה לרעיון. ולגבי למצוא זמן לעצמך - זו שאלה קשה. אני מניחה שכשיש שני ילדים זה עוד יותר קשה מאשר כשיש אחד. אבל אני חושבת, שאם בעלך כל כך משתדל - אז תני לו את הקרדיט עד הסוף ופשוט תחליטו על הזמנים בשבוע שהם רק שלך - לטיפוח, לבית קפה, לכושר, לסתלבט. לא לזרום עם המצב - פשוט להחליט איך מעצבים אותו.

אתיש

New member
הסביבה ממש לא קיבלה את השם

מאז ומתמיד רציתי את השם יועד - בעיניי הוא שם מדהים - אבל בן זוגי ממש לא אהב את השם ולקח לו זמן להתרגל (במיוחד שאת השם של הבת הוא בחר אז כביכול היה "תורי"9 ואני חייבת לציין שמרבית האנשים די הרימו גבה מלבד המוהל וחברה אחת - כולם די לא אהבו ולא הבינו מהיכן השם הזה... אבל זו בעיה שלהם - אני אוהבת את השם ובן זוגי כבר התרגל אז מבחינתנו זה סוף הסיפור - אבל שוב , אנשים די התפלאו על השם.

הדר לצ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מצטערת, אבל אני לא יכולה לענות לך. עם אחד אני עדיין לא מוצאת זמן לעצמי... בהצלחה

למעלה