מצטרפת חדשה ומאושרת

שיר_29

New member
מצטרפת חדשה ומאושרת ../images/Emo9.gif

עוד לא ממש מאמינה, אבל אני בהריון! ככה בכל אופן טוענות שתי בדיקות הדם שערכתי השבוע... אני ממש מתרגשת, ורציתי לשאול אתכן שאלה לפי החישוב אני בשבוע 5 (נדמה לי שמסיימת 5) והרופא הזמין אותי למחר נראה לכן שאפשר כבר לראות שק הריון בשלב הזה? תודה רבה כיף להצטרף לפה שיר

*שמ*

New member
ברוכה הבאה!! מזל טוב!!!

אני חושבת שהסיכוי לראות שק הריון בשלב זה הוא נמוך, בכל מקרה רק בשבוע 7-8 ניתן לראותו בבירור ואולי גם דופק. שיהייה בהצלחה!!!

ashlaya

New member
בשעה טובה ../images/Emo57.gif

וחן חן למצטרפת....אוי זאת באמת התרגשות ע נ ק י ת גילוי ההריון ואני בביקורי הראשון - שבוע 5 הרופא אפילו לא טרח לבדוק אותי בטענה שאין מה לראות לעומת זאת שבוע אח"כ שבוע 6 כבר ראו בU.S כולל דופק שיהיה בהצלחה...ומוכרת לי הסקרנות וחוסר הסבלנות אבל...זה מה יש

anat_i

New member
בשבוע חמישי

אפשר לראות כבר שק הריון, אבל עוד לא דופק. לכן עדיף לחכות לשבוע השביעי, שאז כבר רואים את הדופק, על מנת למנוע לחץ מיותר...

שיר_29

New member
הרופא שלי מעדיף כנראה לראות

גם אם יש רק שק ללא דופק עדיין בגלל שעברנו טיפולים והכל ככה די רגיש אז הוא מעדיף לראות שזה בתוך הרחם ונראה תקין כבר בשלב הזה תודה רבה על התשובות! שיר

נירית1

New member
שיר ברוכה הבאה

כייף לגלות את ההריון ומקווה שלא תתאכזבי כשלא תראי שק הריון כי זה מוקדם מאד. שיהיה הריון קל ונעים

טל66

New member
שיר ברוכה הבאה לפורום

ומזל טוב על ההריון. אני מאוד מבינה את ההתרגשות בגילוי ההריון ועוד אחרי טיפולים! אני עברתי טיפולים של שלש שנים, ועד היום כשאני חושבת על אותו הרגע שראיתי שני פסים אני מזילה דמעה מהתרגשות. באמת המון
ותבואי לבקר שוב, ונדבר ונקשקש ונעביר ביחד עם כולם את הזמן עד ללידה. וגם כמובן אחריה. טל

למעלה