מצטרפת חדשה ומעוניינת לרזות

מצטרפת חדשה ומעוניינת לרזות

עד כה הייתי בכל הפורומים הקשורים ללידה ,לפני ואחרי , כעת אני בשלב שאני צריכה להשיל ממני 10 ק"ג (ילדתי לפני שלושה חודשים) . הפסקתי להניק והתחלתי להתעמל בחדר הכושר , אך עדיין לא פצחתי בדיאטה ושמירה . רציתי לשאול אילו דיאטות מומלצות , האם דיאטת הלחם טובה ?האם שמעתן על דיאטת ד"ר חרמוני-כיצד זה עובד ? יעצו לי כיצד להתחיל את הדיאטה ואיך ? יש לציין שאני בבית ואיני עובדת כי לקחתי חל"ת(חופשה ללא תשלום) אשמח לתגובות ובהצלחה לכולן

אתי אתי

New member
הי לך

אני אישית מעדיפה תוכנית אכילה מאוזנת ומסודרת, ולא 'קסמים' למיניהם, כי אנחנו כאן לחיים, גם לרדת וגם לשמור, הוקוס פוקוס משאיר אותנו עם חשק לזלול המון ולהשלים את כל מה שהפסדנו, והרי לך תסמונת אקורדיאון קלאסית. ספרי קצת עלייך, את רזה מטבעך, או כזאת שכל הזמן צריכה לשמור?

מעט על עצמי...

אני בת 29 ולפני ההריון שקלתי 63 , גובהי 1.65 וכיום אני שוקלת 74 . אני מתעמלת (משתדלת ) 3 פעמיים בשבוע . הרגלי האכילה שלי אינם טובים מאז ומתמיד , יש לי מודעות לאכילה נכונה ,יש לי תקופות שבהן אני בשמירה ואני בשליטה ויש תקופות שאיני בשליטה על המזון שנכנס לפי . לכן רציתי תפריט מאוזן כדי שלא אוכל לסטות ימינה ושמאלה ואקפיד במשטר הדיאטה .

למעלה