אז ככה... (תשובה ארוכה)
אני מאד מאד מאד מרוצה מוולפסון. קודם כל המחלקה באמת ביתית ונחמדה, וכן היא לחלוטין מופרדת ממחלקת נשים ויולדות זה בכלל במרפאות חוץ בבניין אחר. יש את זוהר האחות (המקסימה) ואת רותי המזכירה וכמובן את שלושת הרופאים הגדולים מכולם: לב-רן, פרחי ווייסמן. בפעם הקודמת פרחי טיפל בי ומה שאני הכי הכי אוהבת אצלו זה את הרוגע והשלווה שהוא מקרין ואת חוש ההומור הבריא שלו. בפעם הזו של המוקפאים טופלתי על ידי וייסמן והוא מקצועי משהו משהו ומאד מאד סבלן. ענה לי על כל השאלות באריכות. כשהייתי שם אתמול טופלתי שוב על ידי פרחי ושוב הוקסמתי בעיקר מחוש ההומור (לי זה מאד מאד עוזר). את לב רן כמעט ולא פגשתי כי הוא מנהל המחלקה (אני אשמח גם לא להפגש איתו כי נראה לי שבדרכ מגיעים אליו המקרים יותר קשים אבל אל תתפסי אותי במילה
). הדובדבן בקצפת לדעתי הוא התורים ל-US ולבדיקות הדם - אין תורים!!! מאד הופתעתי שכל פעם שבאתי בקושי חיכו 2-3 בנות ויצאתי משם בערך כ-10-15 דקות אחרי שהגעתי!!!. אני חושבת שזה מאד חשוב. וגם - בגלל שאין כל כך הרבה בנות היחס הוא יותר אישי. והחנייה - יש כמובן בתוך הבי"ח בתשלום אבל אני תמיד חונה ממול הבי"ח (מרחק של דקה הליכה) וזה בחינם!!! כך שאין שום בעיה בנושא הזה. ולגבי ההצלחות - אני לפחות יכולה לאמר שאצלי ההצלחה היתה מרשימה - פעם ראשונה בפעם הקודמת
אני גם יודעת שמנהלת המעבדה (חנה) נחשבת למאד מאד טובה. שמעתי גם אתמול שיש להם מדיניות של החזרת 2 עוברים לאישה מתחת לגיל 35 ומעל לגיל 35 3 עוברים. לא יודעת אם יש כאלו שיאהבו את זה, אני בכל אופן מאד מאד אוהבת את זה. ממש לא בא לי על עוד הריון מרובה עוברים. אל תתפסי אותי במילה (אני מקווה שאני לא טועה במספר) אבל נדמה לי שהוא עומד על 30%. אבל שוב, אני לא בטוחה. והדובדבן של הדובדבן שבקצפת זה שמי שהוא מנהל האולטראסאונד בוולפסון הוא דר' מלינגר האחד והיחיד. הרופא שלי שהוא המלאך שלי ששמר עליי כל כך הרבה פעמים בחיי. אני המעריצה מס' 1 שלו. בכלל כל הרופאים בנשים ובמרפאות חוץ וב-IVF בעיניי - ממש מעולים!!! אשמח אם תצטרפי אליי... סתיו