מצטרפת חדשה-ישנה

נועה ו

New member
מצטרפת חדשה-ישנה

היי בנות , הרבה זמן לא הייתי פה , כל זאת בגלל שקשה לי מאוד להיכנס למשטר דיאטה , אבל החלטתי ( שוב....) להירשם לדיאטנית ולחוג ...מקווה שאני אממש את ההחלטות האלו .....
אתמול קיבלתי איזשהי הערה מעצבנת ופוגעת מקרוב משפחה - שאמר לבעלי שאני לא נכנסת לגינסים כבעבר
..מה אני אגיד לכן , מצד אחד פגע מצד שני , זה כמו צילצול מעורר
, בכל זאת עברו 10 חודשים מהלידה והגיע הזמן לעשות משהו...... אז אני שוב פה ומקווה להישאר עכשיו כל הזמן

tultula2

New member
ברוכה הבאה..

גם אני הצטרפתי לא מזמן... ואגב... אותי שאלו אם אני שוב בהריון.. אז את בחברה טובה!!

ספורט-ספורט ושוב ספורט

עליתי 13 קילו בלידה והורדתי כבר 15 בזכות הספורט. אני משתדלת כל יום ללכת לפחות שעה / שעה וחצי עם העגלה. אני לא מאמינה שאי אפשר לרדת במשקל! זה רק שאלה של רצון. מקווה שהמשטר יעשה לך את זה. בהצלחה!

jess123

New member
איך את מצליחה ללכת כל יום שעה/שעה

וחצי עם/בלי עגלה ? מאיפה יש לך זמן/כוח ? אני גמורה אחרי יום עבודה 8 שעות במשרד וטיפול ב-3 ילדים בבית תוסיפי גם עבודות בית (בישול, כביסות, קיפולים) אבל אני הולכת לפחות 3 פעמים בשבוע בין 40 דק' לשעה יותר מזה בלתי אפשרי יש לי את הרצון גמני 10 חוד' אחרי לידה עם עודף 9 קילו הורדתי קילו החל משבוע שעבר החלטתי זהו הגיע הזמן להתחיל ג'סי

שכחתי לציין שאני בחופשת לידה

אבל גם לפני כן אחרי עבודה של 10 שעות כל יום אומנם ללא ילדים הצלחתי להוריד 15 קילו בחצי שנה

אתי אתי

New member
ברוכה השבה

בהצלחה בהצלחה, ואני לא מצליחה להבין את הדודות האלה, הן לא היו אף פעם אחרי לידה? אני התחלתי לרדת רק חודשיים אחרי שסיימתי להניק, למרות ששמרתי, וגם זה בקצב של צב עייף. מה שחשוב לדעתי זה לאכול נכון, בלי נשנושים, כדי להרגיש טוב עם עצמך ועם האוכל. הירידה במשקל תגיע במוקדם או במאוחר. ושוב

ההערות המעצבנות....

כמה פעמים מצאתי את עצמי נעלבת עד שיום אחד מישהי אמרה לי- כדאי לך להתחיל ללכת עם חגורת בטן (הייתי אז 5 שבועות בלבד אחרי לידה בניתוח קיסרי) ואז עניתי לה- אני ארד במישקל ויש לי סיבה למה אני עם בטן רפויה. מה התירוץ שלך?????? וזה השתיק אותה. בהצלחה בירידה במישקל

נועה ו

New member
תודה לכן בנות../images/Emo25.gifיזמתי כמה דברים

קודם כל קיבלתי הפנייה לדיאטנית - אבל התור נקבע לי לעוד חודש וחצי
התחלתי תזונה נכונה כל יום הליכה והשלב הבא - להירשם לאיזה חוג.....מקווה שאעמוד בזה.... קשה קשה בגלל ההנקה והתיאבון מקוה שיהיה בסדר

אתי אתי

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

ספרי מה קורה, זה מאוד עוזר להכנס למסלול כשיודעים שיש עוד חברות שמעניין אותן הרומן עם הצלחת

נועה ו

New member
תודה אתי../images/Emo140.gifבינתיים זה הולך איכשהו

אבל אני חייבת מסגרת!!!!! אין על שומרי משקל אבל הם יקרנים בעיני , פעם רזיתי דרכם 13 קילו , זו שיטה באמת מוצלחת , אבל כרגע אני לא עובדת וזה לא מתאים לנו ההוצאות. בינתיים אני מחפשת חוג או קבוצת תמיכה משהו שיותר מתאים לכיס שלי .

jess123

New member
אהה עכשיו הבנתי את הדברי חוכמה

רק נשים יכולות להבין את הבעיה וגם לא כולן תמיד יש את המעצבנות שחושבות הן יודעות הכל קל להגיד למישהו אחר אז תעשי דיאטה ? מה את זוללת כל הזמן..כמה את אוכלת.. למה את לא עושה משהו כמו התעמלות...את פשוט עצלנית לכל אלה בא לי להגיד... לטפל בילדים, לעבוד, לבשל ועוד רשימה ארוכה... הייתי רוצה לראות את החכמולוגים עושים את כל זה גם מניקים ויורדים במשקל

קלריסה

New member
חרצף! איך הוא לא מתבייש?!

זה יפה שאת לוקחת את הצד החיובי, מסתכלת על החצי המלא של הכוס (תרתי משמע) וממשיכה קדימה אבל את לא חושבת שהטיפוס הזה מגיע לו איזו דקירונת ככה בשביל הקטע של הג'ינס?

נועה ו

New member
../images/Emo6.gifאני לא בקטע של אלימות!!!!

ותאמיני לי שאני לא מסתכלת על הצד החיובי של זה , ממש לא!!! מאוד נעלבתי אבל מה אני כבר יכולה לעשות?? לא ממש בא לי על סיכסוך משפחתי כרגע...

קלריסה

New member
אולי אם היית מעידה על עצמך שאת כן

בקטע של אלימות התוכנה הייתה נבהלת ומקפיצה את ההודעה למעלה

בדיוק כאלה תגובות ממשפחה

אני מנסה להעיף כולל את ההערות הנחמדות של אמי הורתי. והיא יודעת כמה קשה אני נלחמת על ק"ג עודף שיורד. אבל מה לעשות היא יודעת נורא יפה להחמיא לאלה שעולים בחזרה. אז אני דווקא בעד אלימות משפחתית אבל לא חשבתי ללכת דווקא על דקיר במותן אלא על הערות עסיסיות שיפגעו במטרה ויכאיבו באותה מידה.

למעלה