מצטרפת חדשה כמעט...

טינד1

New member
מצטרפת חדשה כמעט...

שלום, אני טינד, אל תשאלו איך הגעתי לשם הזה..... אני מורה ל א-ב שמקימה תאטרון בובות בביה"ס, הבובות הוזמנו, יש מבנה של תאטרון שדרוש לו קצת שיפור, וישבתי עם איקי הנהדרת לרעיונות להפעלה, וזהו אחרי החגים יוצאים לדרך, אז החזיקו לי ... מה בעצם אומרים? אצבעות? בובות? אשמח לרעיונות.

שלום לחדשה כמעט...

האמת שאני זוכר את הכינויי ואם מישהו אחר לא השתמש בו בעבר אז נדמה לי שיצא לנו להכיר קצת אז קודם כל ברכות ואיחולים להצלחת הרעיון המבורך והתיאטרון מה הן מטרותייך בהקמתו? איך ראית את הדברים ומאיזה מקום בא הרעיון?, מהצד הלימודי? , האומנותי?, גם וגם?? אני שואל שאלות אלה גם מתוך סקרנות אבל בעיקר כדי שיהיה לנו חומר רקע כדי לחשוב על רעיונות מתאימים. מי מכין עבורכם את הבובות?...אם אפשר לשאול....ומאיזה סוג? ואם לא שאלתי מספיק אז בכל זאת איך הגעת לשם הזה
אנחנו נחזיק לך בובות והבובות יחזיקו לך אצבעות נשמח לעזור בעת הצורך ולשמוע על כל צעד בפרוייקט המוווווווון ה צ ל ח ה

שלום טינד. ברוכה הבאה.

אכן איקי מדהימה [היא ביימה את ההצגה שלי : יום הולדת לדובי דודו] נשמח לעזור לך גם ברעיונות הפעלה, סיפורים, בניית בובות וכו' ..... אנו נחזיק לך,ידיים ,רגליים, בובות ,נרות , העיקר שיהיה לך טוב. ברוכה הבאה למשפחתנו. דבוש

טינד1

New member
תודה רבה

לדודי ,אבישג,ודבי תודה רבה, אני מאד נרגשת לעשות זאת, ובכלל כשנמצאים בקרבת איקי רוצים לחיות את זה ממש, אז זהו, שאני עדיין נורא אוהבת להיות מורה,(אפילו שיש רגעים שאני "מקללת" את עצמי על כך, ) ועוד מורה לא' שהכל עוד נקי וטהוראצל הילדים, ויש עוד עדיין התרגשות בעניין. אז לאט לאט.

למעלה