מצטרפת חדשה מפוחדת ונרגשת

blue4u2

New member
מצטרפת חדשה מפוחדת ונרגשת ../images/Emo5.gif

היי לכולן, מחר ביתנו הבכורה בת שבועיים. אני מגיעה לכאן מפורום "לקראת היריון" ופורום "הריון ולידה". מצרפת לכן את סיפור הלידה הארוך של ביתנו הבכורה, לירון (למי שתרצה לקרוא....). יש לי המון מה לומר ולכתוב. הכאבים עדיין כאבים, השינה לא שינה, ההנקה לא ברורה, הפחד מההווה והעתיד הוא אימתני
אשמח לשתף ולהשתתף בפורום על מנת לקבל ולתת. אני ממש מוצפת רגשית אבל קשה לי כעת לכתוב את הדברים, מקווה להיות כאן איתכן ולהיעזר בהקדם. מקווה שתקבלנה אותי.... שלכן, בלו

sipor

New member
היי ברורה הבאה...

הפרצוף הזה
יתחלף בקרוב עם הפרצוף הזה
(תשאלי את ילדונט! - סתם כי יש לה בת כזאת מטריפה...!). בכל מקרה.. תאמיני לי, זאת אומנם קילשאה.. אבל הזמן עושה את שלו.. עוד חודש חודשיים תהי בן- אדם אחר, קצת פחות הורמונים, קצת יותר שעות שינה, ילדה יותר רגועה שבעה וחייכנית.. ואז הכל יזרום. קחי יום ביומו ותנצלי כל רגע לנוח , כל העבודות יכולות לחכות (לעוד חודש חודשיים...שנה שנתיים...!). כולנו ההינו שם.. ובשביל זה אנחנו פה.. התחלנו מהמצב שלך.. אז יאללה בואי להישען עלינו.. שמחות לקבלך וברוכה הבאה !

sipor

New member
היי ברורה הבאה...

הפרצוף הזה
יתחלף בקרוב עם הפרצוף הזה
(תשאלי את ילדונט! - סתם כי יש לה בת כזאת מטריפה...!). בכל מקרה.. תאמיני לי, זאת אומנם קילשאה.. אבל הזמן עושה את שלו.. עוד חודש חודשיים תהי בן- אדם אחר, קצת פחות הורמונים, קצת יותר שעות שינה, ילדה יותר רגועה שבעה וחייכנית.. ואז הכל יזרום. קחי יום ביומו ותנצלי כל רגע לנוח , כל העבודות יכולות לחכות (לעוד חודש חודשיים...שנה שנתיים...!). כולנו ההינו שם.. ובשביל זה אנחנו פה.. התחלנו מהמצב שלך.. אז יאללה בואי להישען עלינו.. שמחות לקבלך וברוכה הבאה !

sipor

New member
ואיזה סיפור לידה...

גרמת לי להזיל דמעות חופשי.. איזה מרגש.. ומסקנונת איזה כאבים.. כל כך כאב לי עליך... מקווה שהחלמת קצת מהתפרים ואת חזרת לתפקד..

משוש30

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

איזה סיפור לידה... ואני חשבתי כשראיתי שהגעת עם פתיחה של 6 שאוטוטו זה נגמר ועוד חשבתי איזו לידה קלה... מה שלום התפרים דרך אגב? בסוף היא עשתה לפחות עבודה טובה?

nubi

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

ואל תדאגי-לוקח זמן אבל בסוף הכל מסתדר
. לאט לאט מתרגלים.

niritcat

New member
שלום לך!../images/Emo39.gif

זאת בוודאי אחת התקופות המאתגרות ביותר שתצטרכי לעבור בחייך. אני יכולה רק להרגיע אותך שזה באמת עובר. בקשר להנקה, אני מניחה שאת יודעת אבל ליתר בטחון יש כאן פורום להנקה. הבנות שם שמחות תמיד לעזור, לייעץ ולתמוך. תנשמי עמוק, ונסי לקחת את הימים אחד אחד. תרגישי טוב
,

ילדונט

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בשבועות הבאים המצב יהפוך להיות טיפה יותר פשוט. עד אז, וגם אח"כ, את מוזמנת לשתף ולהשתתף

Joy107

New member
מזל טוב וברוכות הבאות...

מאוד מבינה את הקשיים, הכאבים הפחד והבעיות. יכולה רק להצטרף להבטחות של כולן, - זה הולך להשתפר...
כל יום יראה לך קל יותר,
מובן יותר,
ברור יותר
ובשביל מה שלא כל כך ברור וקל, אנחנו תמיד פה...
יש כאלו שמעט
(אני למשל) יש כאלו שבשעות מוזרות (מה קורה אשרו"ש...?
) אבל תמיד תקבלי תשובות ותמיכה והכי חשוב, הבנה גדולה למצבך.
מזל טוב
רינת

למעלה