מצטרפת חדשה עם שאלה

shosa1

New member
מצטרפת חדשה עם שאלה

אני מעונינת להכין עוגה של מספר 7 אולי מישהי יכולה לעזור לי עם מתכון טוב אולי שוקולד ושייצא ישר ולא עם פתחים וגם איך מכינים קרם גנאש ורעינות לקישוט ללא בצק סוכר אני עושה הפתעה לחברה שלי שלבת שלה יש יום הולדת וזה דיי דחוף אז תודה מראש על התגובות
 

אוקה

New member
קרם גנאש

250 מ"ל שמנת- לשים בסיר ולחמם ולהמיס 250 גרם שוקולד מריר (יחס שווה בין השמנת לשוקולד).
 
לא ממש הבנתי מה זה ישר ולא עם פתחים

בכל מקרה מצרפת מתכון לעוגת שוקולד קלה וטעימה 2 כוסות קמח ¾ 1 כוסות סוכר ¾ כוס קקאו ½ 1 כפיות סודה לשתיה ½ 1 כפיות אבקת אפיה ½ כפית מלח 2 ביצים 1 כוס חלב ½ כוס שמן 2 כפיות תמצית וניל 1 כוס מים רותחים אופן הכנה: - לערבב את כל החומרים יחד חוץ מהמים החמים - להוסיף את המים הרותחים ולערבב עד לקבלת מסה אחידה. - אפיה – 180 מעלות 40 דקות - כדאי להרטיב בסירופ סוכר לאחר האפיה
 

shosa1

New member
תודה על התשובות ועוד שאלה

בסוף החלטתי לרדת מעניין העוגה מפאת חוסר זמן אך המתכון ינוסה נשמע מעולה הכנתי מאפינס נהדרים והייתי מעוניינת לדעת האם ניתן לצפות אותם בעזרת הקרם גנאש אך הייתי רוצה שזה לא ינזול כי הם עטופים בנייר ואני לא מעוניינת להוריד את הניירות כדי שישארו טריים ואם יש לכם הצעה לקרם שוקלוד יציב יחסית אשמח לקבל את עזרתכם
 
למעלה