מצטרפת חדשה
- אפשר?

מצטרפת חדשה../images/Emo24.gif- אפשר?

שלום לכולן שמי קרין ואני מפורום הריון ולידה במקור ילדתי ב- 15/5 בן ראשון ואם כל השמחה על לידתו מהר מאד צצו בעיות גרמו לדכאון של לאחר לידה לקטנצ'יק יש בעיות נשימה והמון הקאות מסיבות שלא ידועות בשלב זה אפילו הספקנו להתאשפז לשבוע כמעט
שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש
קרין

yaelia

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

מקווה שכל המרעין בישין יעלמו מחייכם במהירות. אנחנו כאן לתמיכה תמיד. המצב של הפצפון השתפר? מה שמו?

yaelia

New member
שם מקסים

הייתי שוקלת אותו בעצמי אם זה לא היה גורם לילד שלי להיות עם השם ושם המשפחה בשילוב הכי מטומטם בעולם
...

תודה../images/Emo39.gif

המצב שלו בלי שום שינוי כלומר אנחנו חייבים להיות ערים לידו 24 שעות ביממה כדי שלא יעשה מוות בעריסה טפו טפו טפו לא עלינו ואני כצפוי גמורה מעייפות אבל משתדלת לא לחשוב על הקשיים אבל לא כל כך מצליחה מקווים לטוב

דפנה מי

New member
ברוכים הבאים ו../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שללו ריפלוקס? מה עם בייבי סנס ודומיו - למרות שלוקח לו 20 שניות לאותת עלמצוקה נשימתית אבל אולי כך לא תהיו ערים לידו כל הלילה?

תודה ומטפלים כאילו זה רפלוקס

עד שניתן יהיה לדעת מה הסיבה בוודאות (רצו לתת לו להתאושש ולעלות קצת במשקל לפני שממשיכים בבדיקות) ולגבי הבייבי סנס- מאד מאד לא מומלץ!!! אני יודעת שיהרגו אותי על הדברים הבאים אבל חשוב שתדעו שהמכשיר פשוט לא אמין גם הוא מצפצף סתם לפעמים שזה ניחא אבל היו המון מקרים שהוא היה צריך לצפצף והוא לא עשה את זה... אגב זו לא דעתי האישית אלא חווד רפואית אז לידיעתכם!!

אדר שלי

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב!../images/Emo24.gif

ואני מקווה שבקרוב מאוד נדב ירגיש יותר טוב ותוכלי להנות מכל רגע איתו!

odeia

New member
קרין, מקווה שהחלמת מהדכאון שלאחר

הלידה. איזה בעיות נשימה יש לקטנצ'יק שלך? לגדולה שלי גם היו בעיות נשימה וכולם לא האמינו לי עד שבגיל שנתיים וחצי היה רופא נחמד שכן האמין ושלח אותנו למעבדת שינה ושם גילו דום נשימה, אבל בדרך היו עוד הרבה בעיות. לגבי ההקאות, אויל זה קשור לאוכל שהוא אוכל/יונק ואז זה קשור למה שאת אוכלת. האם אתם במעקב רפואי? מאחלת לכולכם רפואה שלמה והמון חיוכים.

היי הודיה

נדב לא יונק אלא אוכל אוכל מיוחד לתינוקות שסובלים מאלרגיה לחלב ולחלבון סויה מכיוון שבהתחלה חשבו שזו הסיבה לכל ההקאות בתוספת דייסה כדי להסמיך את האוכל מכיוון שהאוכל עולה לו למעלה אז הוא נחנק תוך כדי שינה ולא פעם מחוויר פעם אחת אפילו היית צריכה להנשים אותו
חוץ מזה יש לו בעיה נוספת שנקראת לרינגומלציה שגורמת לו לצפצופים וגם כן לקשיי נשימה והשתנקויות בזמן האוכל...

odeia

New member
מאוד מקווה שבעית הריפלוקס תעבור

לנדב במהרה. לא מכירה את המושג השני שאמרת, אבל אם אתם במעקב רופאים אני מאמינה שיצליחו, בסופו של דבר, לטפל בהכל. אצל אודיה לא היו לנו שמות כי לא היינו במעקב רופאים כמה שנים, רק ניסו לתת לה אנטיביוטיקה כל הזמן במקום להתייחס ברצינות לתלונות שלי והיתה מכחילה חופשי. ומה איתך עכשיו, עם כל הקשיים האלו?

למעלה