מצטרפת חדשה

Dimaya

New member
מצטרפת חדשה ../images/Emo39.gif

שלום לכולן! לפני 3 שבועות נולדה בתי הבכורה מיכל, אחרי לידה ארוכה, קשה ומייגעת (4 ימים). מסתבר שהריון ולידה זה החלק הקל של העניין. מסתבר שאני מוצאת את עצמי בבית עם תינוקת אהובה ביותר - ואני משתגעת! מסתבר שהנקה - זה הרבה יותר מ"לתת ציצי". מסתבר שאמא ואבא, בוגרים וחכמים, לא מצליחים לעזור לתינוקת קטנטונת שצורחת עד השמיים בגלל כאבי בטן - ולא משנה כמה תארים יש לאמא ואבא. מסתבר שכל אחד ואמא שלו מרגישים צורך לתת לי עצות חכמות כל הזמן בלי הפסקה ("למה את לא נותנת מים?", "אולי היא רעבה", "אולי קר לה", "אולי חם לה", "תשימי על הבטן", "אל תשימי על הבטן", "תקחי על הידיים", "אל תקחי על הידיים") - וזה כולל סבתות בפארק שבחיים לא ראו אותי לפני. מסתבר שהכל מתגמד מול חיוך קטן מתוך שינה - ואל תגידו לי "רפלקסים" - זכותי המלאה לחשוב שזה חיוך! הרווחתי את זה ביושר. מסתבר ש"אישה אחרי לידה" זה ממש-ממש תפקיד. אז מה אתן אומרות? יש מקום בשבילי?

nubi

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

וממרחק של שנה + 3 חודשים (לא, האחרי לידה לא עובר אף פעם כנראה), העיצה הכי חכמה שאני יכולה לתת לך היא-תקני אטמי אוזניים טובים/תזרקי את כולם מהבית. תסמכי על עצמך בלבד-את אמא של מיכל ואת יודעת הכי טוב מה טוב בשבילה!

משוש30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה בהחלט תפקיד קשה ולעיתים מתסכל אבל כמו שאומרות הקלישאות-שווה את הכל...ואת יודעת מה? ככל שהם גדלים ומתפתחים זה נהיה יותר ויותר כיף
תחזיקו מעמד זה נהיה יותר קל. ואם את צריכה עצות לגבי התינוקת את מוזמנת לשאול ב"הורים לתינוקות". בטח תקבלי הסבר מפורט מהמנהלות אבל בעיקרון הפורום הזה הוא שלנו הנשים! מדברים בעיקר עלינו וזה כיף ומשלים ל"הורים לתינוקות". ברוכה הבאה.

אדר שלי

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

ומזל טוב להולדת מיכל! מה שאת מתארת כל-כך מוכר... וזה יהיה קל יותר ממש עוד מעט. סמכי רק על עצמך ועל האינסטינקטים שלך בכל מה שקשור לטיפול במיכל. המון אושר!

lulyK

New member
מסתבר שיש מקום בשבילך ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה.

lala1001

New member
אני מעריצה אותך !

אני חייבת להודות שאני ממש לא משתתפת אקטיבית בפורום הזה (רק קוראת...) אבל כשקראתי "4 ימים" הייתי חייבת להגיב... אני אחרי 46 שעות התפרקתי לגמרי והגעתי לקיסרי, מה שעשה את כל התקופה של אחרי הלידה להרבה הרבה יותר קשה. מעריצה אותך!

isidora

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מזל טוב להולדת מיכל
את התגובות הכי מעצבנות קיבלתי כשהלכנו עם המנשא (תינוכיס) "היא נחנקת" (נכון, בשביל זה שמתי אותה פה) "זה נוח לה?" (אתם שומעים תלונות?!) "היא נורא מעוכה בפנים" (כי בבטן היה לה ה-מ-ו-ן מקום לזוז...) ועוד כהנה וכהנה "פנינים" (וכמובן שגם לתת מים/לא לתת מים+ לתת מוצץ/לא לתת מוצץ + להלביש/להפשיט וכו') לומדים להתעלם ואל דאגה, לומדים גם להיות אמאבא וזה באמת שווה הכל (או לחילופין - לא משתווה לשומדבר אחר
) יש פה המון תמיכה עבורך (לצד פורומים לתמיכה בהנקה ועזרה בכל הקשור לילדים עצמם) ואם תספרי לנו מאיזה אזור את נגלה לך מי השכנות שלך

Welcome to the club

מסתבר שהגעת למקום הנכון. כולנו היינו שם. מכירות יפה יפה את התופעות ויודעות לספר לך שהכל עובר. עוד מעט תכירי את התינוקת שלך הכי טוב מכולם, תדעי מה טוב לה ומה לא, למה היא בוכה, איך אפשר להרגיע אותה, מה גורם לה לחייך או להיות מאושרת ואז... כמו שאמרת, הכל יתגמד מול החיוך שלה.

חושחושה

New member
שני דברים:

1. מי שאמר רפלקס.........טעה בגדול! 2.יש פה המון מקוםםםםםםםם! ברוכה הבאה!

mummy

New member
יש המון מקום. תתרווחי לך בנינוחות

בייחוד כי נינוחות זה משהו יחסית נדיר בתקופה הנוראית הזו שאת נמצאת בה. (כן, נוראית! אני הגדרתי את זה כלא פחות מ"סיוט"). עשית לי צמרמורת עם התיאור המדויק והנוגע ללב שלך. אני מאד מזדהה כאמור, שלא לומר חוששת מאד לקראת הסיבוב השני. אבל לא באנו לכאן כדי לדבר עלי... ברוכה הבאה, ותזכרי: one day at a time. פשוט אין דרך אחרת לעבור את זה
מזל טוב!

ציף שלי

New member
בהחלט יש מקום בשבילך...

יעזור אם אגיד שזה נעשה קל יותר...? ואז את מוצאת את עצמך בהריון שני...

אפרת12

New member
יש המון מקום../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

זה החיוך שמרוח לי על הפרצוף כשאני קוראת את ההודעה שלך... כמה אושר

Dimaya

New member
תודה רבה על קבלת הפנים

מצרפת את סיפור הלידה שלי למי שמעוניינת. מקווה שהקטנה תתחיל בשלב מסויים לישון לא רק על הידיים, ואני אוכל להיות משתתפת פעילה בפורום.

גלשני

New member
איזה סיפור ......

לא החסרתי אף מילה וכמעט הרגשתי את כל הלידה מחדש... ברוכה הבאה

isidora

New member
וואו! איזה סיפור נפלא ../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif

עוד לא הבאתי את עצמי לכתוב את סיפוא הלידה של מאיה...

למעלה