מצטרפת חדשה

חן123

New member
מצטרפת חדשה

אמנם, אתמול כבר כתבתי פה ושם, אבל הגיע הזמן לעשות את זה באופן מסודר אני חן, בת 27 (ביום חמישי....) אם לילד בן 3.5 חודשים ההריון השאיר עלי לא מעט ק"ג עודפים+ אלה שהיו קודם, מביאים אותי ללא מעט עודפים אני מניקה, ולכן קבעתי תור לתזונאית (למרות שאני חיה בהרדשה שיש לי את כל הידע הנחוץ מנסיון מצטבר) מאחר והתור הוא רק לעוד שבועיים וקצת, התחלתי לבד, להוריד קצת שטויות ולנסות לזוז יותר - אף פעם לא מזיק אני חושבת שאני אוכלת סביר, הבעיה שלי היא שאני באפס פעילו זהו מקווה לעמוד במשימה אני יודעת שהדעה פה היא אורך חיים אבל יחד עם זאת, אני חיית להוריד כמה ק"ג טובים עד החזרה לעבודה (1/9) חן

אביטל +

New member
ברוכה הבאה

מזל טוב ליום הולדתך הקרב ובא
וכמובן להולדת הבן תפרטי קצת לגבי התזונה היומיומית שלך אולי נוכל לייעץ קצת לגבי פעילות, את לא חייבת לצאת מהבית לצורך זה, יש קלטות וידיאו ודברים שונים שאפשר לעשות בתוך הבית. אבל פעילות מחוץ לבית תתן לך ייתרון נוסף - התאווררות

חן123

New member
תודה!

הבעיה שלי שאני לא אוכלת בשר/דגים, וגם די שונאת ירקות, זה לא משאיר אותי עם הרבה... קשה לצאת עם תינוק, וגם האופציות לפעילות איתו לא משהוא אני גם נורא סובלת ממזג האויר... בנתיים מרגישה די מדשדשת, אבל מאוד מקווה לטוב

../images/Emo26.gif חשוב..

רק אל תציבי לך אולטימטום, שתורידי עד ה 09-01 מהניסיון שלי זה לא עובד- אלא פשוט תעשי את זה לאט ובקצב שלך.. נ.ב היום אני הולכת להישקל - אולי מצפה לי הפתעה??? תחזיקו לו אצבעות
ממני פודינג שלא אכלה פודינג כבר מממממממ חודש וחצי..

firte

New member
ספרי לי איך מכינים פודינג שוקולד

אבל שיהיה דיאטטי

אביטל +

New member
דווקא יש לך הרבה אפשרויות

מקורות לחלבונים: סויה, טופו, קטניות גיוונים נוספים לתזונה - דגנים שונים שהרבה פעמים לא מגיעים אליהם כמו כוסמת ויש עוד הרבה. בקשר לירקות - גם אני לא אהבתי אותם עד שהתחלתי לבשל. יש המון תבשילים עם ירקות - פשטידות למשל. מבחינת פעילות - אפשר למצוא משהו במקום ממוזג - חדר כושר או מתנ"ס מקומי, בריכה. ולרוב מזג האוויר די נורמלי בשעות המאוחרות.

למעלה