מצטרפת חדשה.

ני האו

New member
מצטרפת חדשה.

לפני מספר ימים, בעודי ספונה בבית מפאת הגשם, התוודעתי לראשונה לפורום. והיום אחרי שעברתי על יותר מחמישים אחוז מההודעות החלטתי להצטרף. . . ובכן אני יעל, בת 29, בעצם 28 וחצי, מתגוררת מזה מספר חודשים בביג'ין שבסין. אמא לרומי בת שלוש ושמונה חודשים ומצפה לילדה נוספת (סינית קטנה) שתוולד בעוד חודשיים פחות או יותר. לביג'ין הגענו בעקבות העבודה של בעלי. וכרגע חוץ מאשר לבלות פה בשווקים, להתעצבן על כך שלא מבינים אותי. . אני לא עושה יותר מידי. . עד שבשעה שלוש וחצי אני חוזרת לתפקד כאמא במשרה מלאה. זהו לבנתיים. .בטוח שנשתמע יעל

ברוכה הבאה אלינו יעל ../images/Emo140.gif

יש לנו עוד משתתפת מסין, רק שלא ראיתי אותה לאחרונה... אני בטוחה שיהיה מרתק לשמוע את החוויות שלך. שיהיה הריון קל ומשעמם.

Ho Oh

New member
עדי, אם התכוונת אליי אז אני כאן

שלום יעל, גם אני בסין אך בחלקה הדרומי. יש לי שני ילדים בן ובת (גילאים:8.5, 4.5). בהצלחה עם ההריון והלידה. שמעתי שיש בית חולים ליולדות טוב בבייג'ין והרבה מערביות יולדות שם.

Ho Oh

New member
פה מאחורי הקלעים

הכל בסדר. צריך לשאול אותך מה שלומך? מחזיקה מעמד עם הכבדות? מתרגשת לקראת התאריך ההולך וקרב?

אני מרגישה מצויין

טיפה קשה לנשום ולהתכופף אבל סך הכל עובר עליי ממש טוב. לא כבד לי בכלל, עליתי נורא נורא מעט במשקל (פחות מארבעה קילו...), ואת רוב התופעות הידועות לשמצה אין לי. מישהו שם למעלה משגיח עליי
ומאוד מאוד מאוד מתרגשת... שלושה שבועות, קשה להאמין. אני מתחילה לפחד ולחשוש ומחכה כבר בלי סבלנות... אבל אני לא חושבת שאני בכלל קולטת מה הולך לקרות לי בחיים... זה כל כך מוזר, בתור אחת שתמיד יודעת הכל מראש, הכל אצלי מתוכנן לפרטי פרטים... פתאום יש משהו כזה עצום שפשוט אי אפשר לתכנן ואי אפשר להתכונן אליו. אז בינתיים אני מעסיקה את עצמי עם שמות... ויש לי המון לחץ בעבודה שזה מצויין... ומחכים!

Ho Oh

New member
עדי, גם אני עליתי

רק 4 קילו בהריון האשון ואילו בשני העלית עוד פחות, רק 3 קילו. זה אומר שרזית בהריון ולאחר הלידה משקלך יהיה נמוך מהרגיל שלך ולכן תצטרכי להשלים (במקרה שהיית רזה לפני). אך יש עם זה תחושה טובה כי אחרי הלידה ביציאה מהבי"ח עליתי ישר על ג'ינס והרגשתי שקיבלתי את הגוף בחזרה. כמובן שצריך אח"כ לעשות קצת ספורט כדי לחזק את השרירים.

לא הייתי רזה...

למען האמת בדיוק לפני ההריון הייתי בדיאטת כסאח כדי לחזור לעצמי, כי עליתי המון במשקל בארה"ב... בכל אופן לפני ההריון ירדתי 12 קילו (מתוך 15 שעליתי כאן) והייתי עוד בערך 8 מהמטרה (לפי הטבלאות לפחות). מקווה להשלים את הדיאטה אחרי ההריון ולהגיע אולי אפילו איזה 2 קילו מתחת למשקל הממוצע בטבלה
ודווקא הייתי בטוחה שבהריון אני אעלה המון! רוב החברות שלי עלו לפחות את העשרה קילו, גם כאלה שהיו רזות ממני וגם כאלה שהיו שמנות ממני. יש לי חברה בערך כמוני, שעלתה 30 קילו בהריון הראשון!!! זה ממש מוזר, כי הרופאה והטבלאות כולם אמרו שאני צריכה לעלות בין 10-15 קילו (20-30 פאונד)...

תמי ב

New member
אני בהריונות (שלושה)

תמיד ירדתי (לפני הלידה שקלתי פחות מאשר לפני ההריון), אבל אחרי הלידות עליתי. ועל זה אמא שלי אומרת: מה הפלא, אצלך תמיד הכל הפוך..... אבל ירדתי כי הייתה לי סכרת הריונית, ומשום מה זה גרם לי לאיבוד כמעט מוחלט של התיאבון.

למעלה