מצטרפת חדשה

גילה13

New member
מצטרפת חדשה

שלום לחברי הפורום נכנסתי לא במקרה לפורום זה. אבי בן 83 אובחן לפני כשנה במחלת האלצהיימר. לאחר שקראתי את מצוקתה של יעל, הבנתי שבעצם המשפחות חייבות הדרכה מיידית כאשר מאבחנים את המחלה. זה נופל עליך כרעם ביום בהיר ואין לך מושג איך מתפקדים, את מי שואלים, מה צריך לארגן/לסדר וכו'. לכן אני מעריצה מנהלי פורומים כגון זה, שאפשר באמצעותם לייעץ ולכוון משפחות אשר נכנסות למצב קשה זה. משפחתנו כרגע במתח רב מכיוון שאימי (בריאה בת 76) אינה יכולה להתמודד יותר עם מחלתו של אבי. למרות שיש לנו עובד זר, המצב בבית הפך להיות מתוח - והפחד שלי שאימי תתמוטט. להצעת רופאת המשפחה חייבים להכניסו לבית הורים סיעודי. האם יש מישהו שמכיר בית כזה באיזור השרון? ביקרתי עם אימי ב"שבעת הכוכבים" בהרצליה והיא קצת נבהלה (גם אני).

אירילה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה גילה לפורום

כולם פה איתך למתן עצות ותמיכה ,אני מקווה שלאחרים פה יהיה מתן תשובה עבורך ,אצלי חמי עדיין לא הגיע לשלב של אישפוז ולכן אין לי לצערי מענה. בינתיים צירפתי לך קישור של עמותת האלצהיימר בשם מרכז מידע ,בו תוכלי למצוא מתנדבים בעמותה עם מספרי טלפון שבוודאי יוכלו לעזור לך במצוקת משפחתך. דרך אגב טוב יהיה גם ,אם תיצרי קשר עם העמותה ותרשמי אליה ,משום שישנן קבוצות תמיכה לבני המשפחה וגם בקישור הזה תוכלי למצוא את כתובות קבוצות התמיכה. בכל אופן בית הורים סיעודי במקרה של אביך ,חייב להיות מוסד סיעודי לתשושי נפש ולא למוסד רגיל. לנוחיותך כנסי לקישורי הפורום המופיעים במעלה דף הפורום ובו תוכלי לקרוא ...ויש הרבה....על מחלת האלצהיימר. שיהיה לכם רק טוב גרשון

גילה13

New member
תודה

גרשון אני מודה לך על הקישור, לעת עתה כל מה שקשור למחלה אני מכניסה ל- Favorites כולל העמותה, שם אני בודקת דברים מקצועיים יותר. לדעתי,דרך פורום אפשר לפעמים לעלות על דברים שאין מענה באתרים מקצועיים.

אירילה

New member
O.K. הבנתי ,אם רצונך להפסיק את

הכינוי ,צריך להירשם מחדש בכינוי אחר ,לא ניתן להסיר כינוי שנתת לעצמך.

מני בר

New member
רק אצלך מופיעה ההדגשה

ככה זה בפורומים של תפוז אצלי מודגש שמי... תוכלי לספר למה עם העובד הזר העינינים לא מסתדרים?

גילה13

New member
העניינים עם העובד הזר

מסתדרים מצויין. היחסים בינו ובין אבי מצויינים, אך אימי אינה מקבלת את הפלישה לחייה הפרטיים. מאוד קשה לה להסתדר עם המצב החדש כאשר החופש נשלל ממנה לחלוטין, לכן אני מחפשת סידור הולם ואיכותי לאבי.

למעלה