מצטרפת חדשה

yardennes

New member
מצטרפת חדשה

שלום לכולם, הפורום הזה נראה לי משפחתי במיוחד ואני אשמח להצטרף. רציתי לספר שאחרי אכזבות רבות ממיני טיפולים ומטפלים אלטרנטיביים שלא עזרו לי כלל לפתור את בעיותי, הגעתי להומיאופתיה הקלאסית. קיבלתי רמדי לפני כשבוע וחצי (Folliculinum)ומאז אני מתעדת שינויים גופניים ונפשיים כמו גם חלומות. התחושה היא שהתרופה אכן פועלת, אבל לא ברור לי באיזה כיוון ואם אכן הבעיות שמציקות לי ייפתרו אחרי כל כך הרבה שנים. על כל פנים, אני אעדכן.

ברוכה הבאה ברוכה תהיי

אהלן ירדן סמך... הגעת למקום הנכון בזמן הנכון שיהיה לך אחלה שבוע מלא פלאות ותובנות רפואה שלמה ומצב רוח מרומם דניאל

הי

באמת נראה שהפורום הזה עם אוירה משפחתית נעימה ובעניין הטיפול ההומאופתי: 1. נפלא שאת מתעדת אותו כי לדעתי זה חובה כדי להסתכל אחר כך אחורה ולהבין את ההתקדמות והשיפור 2. יש סיכוי שהטיפול הוא כמו טיפול נפשי ולפעמים צצים גם מכאובים - לכן צריך לדעת זאת ראש ולא להישבר בגללם - אני כבר כמה שנים בטיפול הומאופתי ועברתי מכאובים שאולי הם היו מדרגות של שיקום שההואופתיה עשתה לי 3. אם תצטרכי פטנטים של שתיה במקום הקפה שלא מומלץ בטיפול הומאופתי אז אשמח לתת מנסיוני כמה, לדוגמא: קונים שוקולד חרובים וממיסים אותו בחלב (אני שותה חלב סויה) וזה במקום שוקו או קפה כי בחרובים אין קופאין במקום קולה שיש בה קופאין: בירה שחורה שהטעם והצבע יכולים להיות תחליף לקולה במקום תה או קפה כשהולכים למסעדות: סיידר חם 4. בהצלחה, בהצלחה ובהצלחה

yardennes

New member
הי, רעיונות מצויינים. בעיית

הקפה במסעדה נפתרה לי הודות לך (כמה תה צמחים כבר אפשר לשתות). אולי יש לך רעיונות מוצלחים כאלה לתחליפים לפחמימות?

הי ירדן

תחליף לפחמימות בכלל או פחמימות מסוימות? לפני שהתחלתי טיפולים הומאופתים אז היה לי עסק עם קנדידה שכמובן גם אותה ההומאופתיה ניצחה ועשיתי דיאטות נטולות סוכרים ופחמימות אז אני זוכרת שאפילו אפיתי לחם מקמח סויה ואכלתי פירה וציפס במקום - וזה היה מאוד טעים (ציפס ופירה במקום לחם)

yardennes

New member
המטפל שלי אכן דיבר על

אפשרות של קנדידה. בעיקרון קיימת התאוות של הגוף לפחמימות ולסוכרים. את בעיית הסוכרים פתרתי פחות או יותר בעזרת מעט חלווה או דבש מזמן לזמן. הבעייה העיקרית יותר היא פחמימות. מדובר בעיקר במוצרים שעשויים מקמח.

אם רק קמח היא הבעיה

אז אפשר לאכול אורז רגיל, אורז מלא, פריכיות אורז מוצרי תפוחי אדמה: תפוציפס, ציפס, פירה ועוד וכמובן לחם משיפון, רק צריך לוודא שזה אחוז גבוה של שיפון ולא 95% אחוז קמח רגיל ו 5% שיפון לחם השיפון קצת חמוץ אבל תלוי בטעם שלך ובטח על המדפים בחנויות יש מלא סוגי לחמים נוספים שאינני מכירה והם לא עם קמח רגיל בהצלחה !

שלום ירדן וברוכה הבאה.../images/Emo140.gif

רמדי מעניינת קיבלת. רק יצאת אל הדרך והיא תמשך זמן מה גם לאחר שתשכחי שהתחלת. בדרך כלל זוכרים או יותר נכון מודעים לשינויים בתחילת הטיפול. לאחר מכן המודעות פוחתת אך לא התהליך. כדאי לך לנהל רישום על בסיס יומיומי או קרוב לכך כך שתוכלי לעקוב אחרי השינויים. זה יעזור למטפל/ת שלך לדעת מאיפה באת ולאן את הולכת. שמרי על כל המלצותיו. בהצלחה. אלישוע.

yardennes

New member
ברוך הנמצא, אלישוע

אהבתי מאד את רעיונותיך ופרשנויותיך לחלומות ולצורות ההתבטאות של אנשים שכתבו פה. האם תוכל לספר מעט על הרמדי הזו שקיבלתי? בינתיים אספר אני, שחודש לפני שהגעתי למטפל חדלתי מלעשן ומלשתות קפה. החלטתי שאני באמת רוצה להיות בריאה ושאלו יהיו "דמי הרצינות" שלי. לאחר שנטלתי את הרמדי הרגשתי ממש חלושה וחולה. הגוף ביקש לו מזונות עדינים מהולים, חימום ושינה מרובה, שהיתה כבדה ומלווה בחלומות מוזרים ובהזעה. אט אט החלה ההתאוששות, ואת מה שקורה לי או בעצם שלא קורה לי בשבוע האחרון אפשר ממש לתאר כנס - היעלמות של סימפטומים שליוו אותי כמעט כל חיי. אני ממשיכה לחוות ולתעד, כפי שאמרת, רק יצאתי לדרך החדשה. לילה טוב

אני אוהב את כינוייך. יש בו הרבה

אופטימיות. למעשה לא סתם כתבת נס. את מחפשת אחד כזה. מי לא. אז הנה לנו "ירד נס". ברוכה את כי הופעת בחלומנו. אם את יכולה, נועי בניחותא, אל תנסי להוכיח כלום. הקשיבי לגופך הוא ידריך אותך. בנוגע לרמדי אני חושב שאת יכולה לספר עליה לא פחות טוב ממני. מה שתגידי יהיה פוליקולינום. אבל בגדול הרעיון המרכזי של הרמדי הזו הוא רעיון האישה, הנשיות, המטריארכליות, ומעמד האישה שאבד לטובת העולם הפטריארכלי וכל הכרוך בכך. הרמדי נעשתה מזקיקי השחלה. למעשה זוהי השחלה הנושאת את הפריון ואת הסיכויים שמשהו חדש יוולד.

אני חושבת כמוך

שהמילה "נס" היא מאוד מתאימה להומאופתיה כי צרות שהרפואה הרגילה לא יודעת לטפל בהם נעלמים מהר מאוד בהומאופתיה ישבתי ביום שישי בעבודה של אמא שלי עם כמה עובדות סוציאליות (אמא שלי עובדת סוציאלית במועצה) וכולן סיפרו על נפלאות ההומאופתיה ואיך היא הצילה אנשים היה מ ר ת ק

למעלה