מצטרפת חדשה

theruv

New member
מצטרפת חדשה

ילדתי לפני יותר משנתיים!!!!!!! וכן טרם חזרתי לצורתי המקורית. מה הבעיה שאנחנו רוצים להיכנס שוב להיריון וכשאני מדמיינת איך אראה בא לי למות אני עם עודף של חמישה ומה יהיה בסוף השני עודף של עשרה!!! לא מוכנה לחזור לתקופת התיכון המביישת( לפני 15 שנה) מאז אני שומרת יחסית יפה בקיצור חזרתי לספורט רציני וננסה להוריד את החמישיה הפותחת הזו לפני ההיריון הבא, נראה מי ישבר קודם אני או החמישיה אגב אני משתתפת פעילה בפורומים ואף פעם לא שמתי לב לפורום הזה נחמד הפורום הזה

../images/Emo13.gif אצלי ההריון ניצח

אני מקווה שעכשיו אחרי הלידה השניה אני אשיל את העודפים אחת ולתמיד שיהייה בהצלחה

theruv

New member
אני מחזיקה לך אצבעות

איזה תרבות ואופנה מעצבנות יש מקום רק לרזות!!!! אבל את בכיוון לכי על זה ותתפסי את זה בהתחלה אולי אפילו עדיף עם הנקה שהיא מורידה חבל"ז

ההריון הבא לא חייב לנצח

אני עליתי בראשון16 וירדתי 11 ואילו בשני עליתי 12 ועכשיו כמעט חודש אחרי נשאר לי רק חצי קילו .למרות שאכלתי המון.ז"א שנשארתי עם אותו עודף ישן מההריון של לפני 3 שנים.וזה ירד רק בדיאטה רצינית אבל מנחם אותי שההריון הזה לא הוסיף עוד וגם אני לא רוצה לחזור לתקופת התיכון בה שקלתי יותר מעכשיו.

איזה דיאטה את עושה../images/Emo35.gif

אני התחלתי אתמול אבל לא משהו מוגדר פשוט סתמתי את הפב בין לבין אבל אני מחפשתצ דיאטה מובנת יותר. שבת שלום אלונה

theruv

New member
מזדהה לחלוטין

הלוואי עלי אני מבטיחה שבהריון הזה שיבוא כבר לטובה אני אשמור ואדאג לא להעלות יותר מדי

למעלה