מצטרפת חדשה

מצב
הנושא נעול.
מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה
שלום לכולן, כבר זמן מה שאני צופה בכן וכעת החלטתי להצטרף. אני בת 30 נשואה + ילדה בת 4.5 שנולדה בהריון ספונטני, לאחר 3 שנות נסיון. מאז ניסינו להרות פעם נוספת, ללא הצלחה, ובירור שנעשה הראה ספירת זרע נמוכה מאד. אנו לאחר שתי הזרעות שלא הצליחו וכיום בעיצומו של IVF ראשון, בשלב הזרקות גונל F ושאיפת סופרפקט. רציתי לשאול אם מישהי מכן טופלה או שמעה על הדסה הר הצופים פרופ' הורוביץ. כמו כן רציתי לדעת איך משלבים בין גידול הילדה והטיפולים - תופעות הלוואי, הלחץ הנפשי והגזירות שבדרך שלא מוסיפים לשקט הנפשי. אני נכנסת להתקפי בכי, לפעמים ליד הילדה, ופוחדת שזה יגרום גם לה חרדות. מה עושים?

העין ה 3

New member
ברוכה המצטרפת, ורד

מצטרפת חדשה
שלום לכולן, כבר זמן מה שאני צופה בכן וכעת החלטתי להצטרף. אני בת 30 נשואה + ילדה בת 4.5 שנולדה בהריון ספונטני, לאחר 3 שנות נסיון. מאז ניסינו להרות פעם נוספת, ללא הצלחה, ובירור שנעשה הראה ספירת זרע נמוכה מאד. אנו לאחר שתי הזרעות שלא הצליחו וכיום בעיצומו של IVF ראשון, בשלב הזרקות גונל F ושאיפת סופרפקט. רציתי לשאול אם מישהי מכן טופלה או שמעה על הדסה הר הצופים פרופ' הורוביץ. כמו כן רציתי לדעת איך משלבים בין גידול הילדה והטיפולים - תופעות הלוואי, הלחץ הנפשי והגזירות שבדרך שלא מוסיפים לשקט הנפשי. אני נכנסת להתקפי בכי, לפעמים ליד הילדה, ופוחדת שזה יגרום גם לה חרדות. מה עושים?
ברוכה המצטרפת, ורד
לא מכירה את פרופ' הורוביץ. איך משלבים בין גידול הילדה והטיפולים? דווקא עם ילדה בת 4.5 זה אמור להיות קצת יותר קל. היא כבר עברה את גיל ה"דווקא" ואפשר פשוט להסביר לה שאמא עברה איזשהו טיפול ובגלל זה היא צריכה לנוח (אני מדברת על אחרי החזרה שזה השלב הבעייתי). לפני החזרה, עם תופעות הלוואי והלחץ הנפשי, אני הייתי נוהגת בגישה ישירה. ילדה בת 4.5 יכולה להבין שאמא היא רק בן-אדם והיא לא בהכרח מושלמת. את יכולה להגיד שהיום את קצת עצבנית, עצובה, כועסת (לא עליה, כמובן) ולקוות שהיא תוכיח לך שילדה בת 4.5 היא כבר די בוגרת. מאחלת לך שהות קצרה ככל שניתן והמשיכי לעדכן אותנו.

ריקי בש

New member
למצטרפת החדשה

מצטרפת חדשה
למצטרפת החדשה
אני לא מכירה את המחלקה בהדסה היות ואני טיפלתי באזור המרכז אבל בקשר לעניין של ביתך, זה בהחלט קשה- הבן שלי די גדול יחסית (7) וזה עדיין היה לי מאוד קשה בתקופת הטיפולים (ועוד כמה תוספות טרגיות...) לפני כשנה ואנו חייבות לשמור על פרופורציות ולהשתלט על הזעם וחוסר הסובלנות והתקפי הבכי והדיכאון שבאים מדי פעם- גם כדי שהשגרה תהיה קצת יותר נסבלת וגם כדי לא לעורר בילד שנמצא בבית חרדות מיותרות ותאמיני לי שזה הכי חשוב, אני לא העזתי לעולם לפרוץ בבכי לייד הבן שלי. אז תהיי חזקה ותמצאי דרך מסויימת שתעזור לך להתמודד עם כל הרגשות המסובכים והמעורבים ביחידות או לפחות לא לייד ביתך. בהצלחה ואקווה בשבילך לבשורות טובות. ריקי

מצב
הנושא נעול.
למעלה