מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה

כמעט 3 חודשיים אחרי הלידה הראשונה. כל חיי הייתי במודעות של מה שאני מכניסה לפה ומתי. בהריון הכל התפקשש. פתאום הייתי רעבה באמצע הלילה- ובבוקר והתחלתי להתבלבל. גם פעילות גופנית שהייתי עושה באופן קבוע, לאט לאט הופסקה במהלך ההריון. סיימתי את ההריון עם עודף של 13 קילו בערך. עכשיו אני בערך 10 קילו יותר ממה שאני אמורה לשקול. שונאת עצמי ולא יכולה להסתכל במראה (מזל שיש את הפשושה להסתכל עליה כל היום..) הבעיה העיקרית שלי שאין לי זמן להתעמל - שזה מה שמכניס אותי לשגרה של דיאטה. הילדה פשוט מעסיקה אותי 24 שעות (טוב חוץ מהשעות בהן היא ישנה- ואז גם בהם יש מה לעשות) אני קוראת על נשים שמתעמלות והולכות לחדר כושר ואני ממש לא מוצאת זמן!!! מתי אתן מספיקות? למישהו יש רעיון?

קארין29

New member
למצוא זמן לספורט

אפשר לחפש מסגרת שבה יש שמרטפייה -זה מה שלי יש בהולמספלייס. ואפשר בערב לאחר שהבעל חוזר מהעבודה, וכן, בהחלט אפשר לדרוש ממנו לחזור פעמיים בשבוע בשעה 18:30 כדי שתגיעי לחוג שלך, אם הוא מתקיים בשעות לא גמישות. ואם הוא לא חוזר בזמן אז לצאת להליכה סביב השכונה, גם מאוחר בערב ואל תדאגי בקשר לעייפות שלך - אחרי 10 דקות של הליכה עם מוסיקה מתאימה באזניים את תהפכי לאדם חדש וכשתחזרי הבייתה יהיה לך כח ואפילו חשק לסקס... ויש לי עוד רעיונות אם את צריכה. ותזכרי שזו המטרה שלך כרגע בחיים - להוריד משקל ולחזור לעצמך כי זה בהחלט מגיע לך. בעיני זה אקט של אהבה וכבוד עצמי. והמטרה הזאת מקדשת את האמצעים - גם לעזוב את הפשוש לכמה שעות בשבוע כדי לדאוג לעצמך. בהצלחה יקירה והכי חשוב לא לשכוח את המטרה ואת תחושת הסיפוק שאת יודעת שתרגישי כשתגיעי אליה.

אתי אתי

New member
מצטרפת גם לכאן...

לפעמים פשוט צריך לשים את הפעילות הגופנית במקום הראשון. פשוט להשאיר את כל הכלים הכביסה והטיטולים ולצאת מהבית. הליכה עם עגלה זה פתרון טוב (אבל הבנתי שחם עכשיו בארץ) וכל מה שקארין29 אמרה

את יכולה למצוא

1. פעילות גופנית במתנס לך ולקטנה אצלנו יש את זה בג'ימבורי. 2. שחייה לך ולילדה. בהצלחה.

למעלה