polinomialy
New member
מצטרפת חדשה.
שלום. אני ששה שבועות אחרי לידה שניה. מניקה מלא. בהריון הקודם עליתי 18 ק"ג ותוך חצי שנה של אכילה מאוד לא מבוקרת והנקה מלאה ללא פעילות גופנית מיוחדת ירדתי 20 ק"ג. הפעם זה אחרת... עליתי רק 12 ק"ג בהריון, אבל משום מה אני לא מצליחה להפטר מ-6 מתוכם... ואת ההריון הזה התחלתי במשקל גבוה יותר מאשר הקודם. כך שבעצם אני שואפת להוריד עוד כעשר ק"ג... הפעם אני משתדלת לשים לב למה שאני אוכלת ואני עושה הליכות כמעט כל יום (לוקחת את הגדול לגן... חצי שעה הליכה כל כיוון
) ובנוסף יש לי שאלה... בעוד כחודש יש לי אירוע מאוד גדול ומכובד בחו"ל שדורש ביגוד מתאים... איך אני מורידה את הבטן??? האירוע מחייב שמלות ערב ואין סיכוי בעולם שאני לא הולכת לאירוע זה... (הילדה באה איתי לחו"ל ותשאר במהלך האירוע עם בייביסיטר במלון). כרגע אני בערך 6 ק"ג מעל המשקל של לפני ההריון ויש לי עדיין בטן... אני לא מתכוונת בעד שום הון שבעולם להפסיק או אפילו להקטין את כמות ההנקה. יש המלצות לאיך להוריד באופן בריא את הק"ג העודפים ואת הבטן בזמן הקצר שיש לי? תודה רבה!
שלום. אני ששה שבועות אחרי לידה שניה. מניקה מלא. בהריון הקודם עליתי 18 ק"ג ותוך חצי שנה של אכילה מאוד לא מבוקרת והנקה מלאה ללא פעילות גופנית מיוחדת ירדתי 20 ק"ג. הפעם זה אחרת... עליתי רק 12 ק"ג בהריון, אבל משום מה אני לא מצליחה להפטר מ-6 מתוכם... ואת ההריון הזה התחלתי במשקל גבוה יותר מאשר הקודם. כך שבעצם אני שואפת להוריד עוד כעשר ק"ג... הפעם אני משתדלת לשים לב למה שאני אוכלת ואני עושה הליכות כמעט כל יום (לוקחת את הגדול לגן... חצי שעה הליכה כל כיוון
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)