מצטרפת חדשה

or 333

New member
מצטרפת חדשה

אמא חדשה לילדה הכי מדהימה בעולם, לפני חמישה חוד' ילדתי לפני הלידה שקלתי 103 קילו והיום אני שוקלת 85 קילו עד לפני 3 שבועות הנקתי ועכשיו החלטתי לקחת את עצמי ברצינות ולהרזות כמו שצריך, הבעיה שחוץ מהדיאטה יש לי עדיין בטן של הריון שלא לדבר על הסימנים מה שהכי מפריע זה שהבטן גדולה ונפולה אני ישמח לקבל הצעות בנוגע לדיאטה ולבטן

אורלי14

New member
ברוכה הבאה!

יפה לך על הירידה עד עכשיו!!! איך עשית את זה? זה מה שירד בלידה ואחריה באופן טבעי?! הכי חשוב בשבילך, לדעתי, זה לגשת לדיאטנית של קופ"ח ולבנות אתה יחד תפריט שיהיה טוב בשבילך וגם יעזור לך לרדת בצורה מדורגת אבל בריאה. בנוגע לבטן - מתיחת העור וכו' יורד רק באמצעות ניתוח... ואם הסימנים לא מפריעים לך אלא רק הבטן עצמה - חיטוב גוף והתעמלות הם התשובה. בהצלחה!!!

or 333

New member
אז ככה

עד חודש חמישי שקלתי 75 מרוב הקאות לא העליתי הרבה במשקל מחודש חמישי התחלתי לאכול שטויות בלי סוף היו לי את כל החשקים האפשריים ובסופו של דבר שקלתי 103 קילו אחרי הלידה נגמר לי התאבון ופשוט ירדתי ל-91 ללא מאמץ אחרי זה החלטתי שאני יפחית קצת באוכל וירדתי ל 85 אי אפשר לקרוא לזה דיאטה אמיתית כי לא באמת ויתרתי על הכל. חוץ מיזה לפני בערך 8 שנים שקלתי קרוב ל-100 ק"ג ביום בהיר לקחתי את עצמי בידיים והורדתי 40 קילו ועל זה שמרתי במשך שנים עד שנכנסתי להריון ולכן החרדה שלי היא גדולה כי גם ששמרתי במשך שנים ונראיתי יותר מטוב מאד הרגשתי שמנה היום אני מבינה שהכל בראש, ומאמינה שאצליח שוב ובגדול

אורלי14

New member
יפה מאד.

רק צריך להביא בחשבון שככל שהגיל עולה, הקושי לרדת עולה. אני ממש מעריצה אותך על זה שאת מסוגלת לרדת ששה ק"ג בלי מאמצים של סתימת פה מיוחדת. ממש כל הכבוד!!! אין לי ספק שתצליחי בדרך הזו.

or 333

New member
אכלן כפייתי??

השאלה בגדול מה זה אכלן כפייתי האם זה נוגע לכל אלו שרוצים לעשות דיאטה?

למעלה