מצטרפת חדשה

orfler

New member
מצטרפת חדשה

שלום, ילדתי לפני חודש.בהריון העלתי 20 קילו(אכלתי בלי הפסקה), ונשארתי עם 10 קילו עודף, שלא יורדים. אני יכולה להבין למה: אני מניקה הנקב מלאה, ואחרי כל הנקה מקבלת תחושת רעב ולא יכולה לעשות כלום, בעיקר יש לי דחף למתוק. לפני הריון עשיתי ספורט 3-4 פעמים בשבוע, כל פעם שעתיים-שלוש (אירובי,ספינינג,ריקודי בטן,מכשירים וכו'), וגם שמרתי בנושא האוכל ( בלי מתוגנים ומתוק ). אני כבר מתה לחזור להתעמל: כמה זמן אחרי לידה מותר להתחיל? ומה לעשות עם הרעב? ועם דחף למתוק? אני חייבת להוריד לפחות את ה-10 קילו שהעלתי, כי גם ככה הייתי מלאה, ועכשיו אני פשוט שמנה ולא יכולה להסתכל על עצמי במראה( הבטן המגעילה, התחת הגדולוכו'). חוץ מזה, אמא שלי המליצה לי ללכת כל היום עם חגורת בטן, אמרה שזה עוזר( האם מישהו יודע אם זה נכון, כי זה ממש לא נוח, ואם זה לא עוזר,אני מעדיפה לא לסבול).

חן123

New member
ברוכה הבאה

לגבי פעילות - חכי עודשבועיים ואם הכל תקין אפשר לחזור בהדרגה (לא היתי ישר הולכת לספינינג). לגבי חגורת בטן - לא דעה מקצועית אבל נשמע לי שטויות במיץ, זה נראה קצת יותר טוב אבל לא מוריד כלום

orfler

New member
ומה לגבי הרצון המוגבר לאכול?

האם זה לגיטימי? האם זה עובר אחרי תקופה? מה עושים?

חן123

New member
אני חובת שחלק מתיצב עם הזמן

חודש אחרי לידה זה כלום. עוד אין יום ואין לילה, ההורמונים עוד משתוללים, חכי עוד קצת.

חגיתלה

New member
ברוכה הבאה

להתעמל מותר בעיקרון אחרי 6 שבועות שהם משכב לידה אבל רק אחרי ביקורת אצל הרופא שמאשר לך. וגם אז החזרה צריכה להיות מאוד הדרגתית. הייתי ממליצה לך להתחיל מהליכות. לא מספינינג. לגבי ה\גחמות האוכל - את רק חודש אחרי לידה. הגוף עדיין לא מאוזן הורמונאלית ולכן פרצי התאווה. תני לזה זמן ובינתיים השתדלי בפרצי התאווה לאכול פירות, אזוגים, קערת ירקות וכו'.

orfler

New member
תודה,

אני רק מקווה שלא אעלה עוד יותר עד שההורמונים שלי יתייצבו.
יש לך מושג מתי הם אמורים להתייצב?

למעלה