מצטרפת חדשה!

אבו אמא

New member
מצטרפת חדשה!

שלום שלום! אני אבו אמא, בת 31, אמא לעדי המקסימה (ולא, אני לא משוחדת...
) בת שנה וחצי. אף פעם לא הייתי רזונת-מקלונת, אבל בהחלט אטלטית. את ההריון עם עדי התחלתי במשקל 100 ק"ג. במהלך ההריון שכלל גם שמירה בשלוש השבועות האחרונים עליתי 24 ק"ג, והיום אני במשקל מזעזע של 112 ק"ג. אני כבר לא ממש רוצה להסתכל בראי, בטח ובטח לא לקנות לי בגדים. בספטמבר אחי מתחתן, והייתי רוצה להיות הכי יפה שרק אפשר. אל תשלחו אותי לדיאטנית, כבר ניסיתי ולא ממש הלך. אני לא מניקה, ואני לא בעייתית באוכל. התחלנו לחשוב כבר על עוד ילד, שנינו מאוד רוצים, אבל לא כשאני במשקל הזה. ניסיתי את OA, לא כ"כ הסתדר. אני מנסה עכשיו את שיטת הנקודות שעזרה לי קצת בעבר. אשמח אם יש לכם/לכן עצות, רעיונות, טיפים, מניסיונכם/כן. המאבק שלי בימים האלה הוא להכניס קצת שגרה של פעילות גופנית, מעבר ללרוץ אחרי עדי בגן השעשועים... תודה רבה!!

חן123

New member
למרות מה שכתבת

אני כן בעד דיאטנית, אולי נפלת על אחת לא מוצלחת? במשרקל כזה חשוב להעזר בעזרה מקצועית, מה גם שאת זכאית לדיאטנית במימון קופ"ח. טיפים: 3 ארוחות בריאות מסודרות + 3 ארוחות בינים קטנות (פרי, יוגורט) הכל במידה כמובן. נסי לרשום מה את אוכלת היום ולנסות להתקדם משם

אבו אמא

New member
תודה על תגובתך.

הבעיה שלי היא לא עם מה לאכול ומתי, לדאבוני, הבעיה שלי היא בלהתמיד, ובלהכניס לתוך סדר יום עמוס ביותר קצת פעילות גופנית... בכל אופן, תודה!

היי

כשקראתי את ההודעה שלך ממש הרגשתי שאני קוראת את קורות חיי. גם לי יש ילדים בני שנה וחצי (אצלי תואמים) עדי - הבת שלי ורביד הבן גם אני את ההריון התחלתי במשקל גבוה, ולפני שלושה חודשים מצאתי את עצמי במקשל גבוה וארבעה חודשים לפני חתונת אחותי עד כאן ההזדהות בסיפור מה שאני עשיתי זה כן ללכת לדיאטנית כי רק כך אני מתמידה. אני אצלה פעם בשבוע ושם נשקלת ומקבלת תפריטים מה לאכול במהלך השבוע - וזו הדרך היחידה שלי לרדת במשקל[ אם אין מי ששוקל אותי אני לא שומרת. רוצה לספר לך שירדתי בשלושה חודשים 16 ק"ג. החתונה עוד חודש ואני מקווה להגיע ל 20 ק"ג... גם אם לא - לא נורא בכל מקרה אמשיך עם הדיאטה כי כבר עכשיו אני מרגישה יותר טוב עם עצמי ומתגבר החשק להמשיך לרדת במשקל מאחלת לך בהצלחה איריס

אבו אמא

New member
תודה איריס

הסיפור שלך נותן מוטיבציה. אולי כן אלך לדיאטנית, אני מקווה "ליפול" על אחת נורמלית (כבר נכוויתי בעבר). בהצלחה גם לך!

אני הולכת לדיאטנית פרטית

לא דרך קופת חולים לכן אני אצלה כל שבוע - ה"משטר" צפוף באיזה איזור את גרה? (אם את לא רוצה לכתוב כאן כתבי לי במסר)

גלינקה27

New member
שלום לכולן

אני מצאתי את עצמי חודששים אחרי לידה של תאומים במשקל 110 קילו שבא לי למות רק שאני אומת אותו ונרשמתי לקבוצת תמיכה של אולגה רז אני מתחילה ביום שני את הדיאטה שלה ואני מקווה שילך טוב בהצלחה לכולן.

אבו אמא

New member
הי אתי אתי

מה שלא הסתדר לי עם או.איי. הוא ההגעה למפגשים. אין לי כ"כ גיבוי (בייביסיטר) עם מי להשאיר את הקטנה, ולכן לא יכולתי להתחייב להגיע לפגישות. האמת היא שאני פחות מתחברת לקבוצות תמיכה למיניהן, זה פחות בשבילי.

אתי אתי

New member
הי

יש גם פגישות און-ליין (לפחות בארה"ב). הסיבה שאני שואלת היא כי באו.איי. נותנים פיתרון פיזי-נפשי-רוחני, שאני מאוד מאמינה בו. אני חושבת שאוכל ואכילה זאת הזדמנות לצמיחה רוחנית

למעלה