מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה

הי לכולם~! אני אמא לשלישייה מקסימה בני 5 וחצי,שנה הבאה כתה א. ואני מאד אשמח ,אם יהיה באפשרותכם לתת לי כמה טיפים מנסיונכם. אגב ,אני בהתלבטות לגבי כניסתם לכתה א,ישנם שתי כיתות בביהס ןאני פשוט לא יודעת איך להפרידם. אשמח אם יהיו לכם הצעות....תודה.

keren1

New member
אדוות הגלים היקרה ברוכה הבאה..

זהו סוף סוף הצדקנו את שם הפורום שלנו. תאומים יש לנו בכמויות אבל שלישיות לא היו. יש לנו את השלישיה המופלאה של קרנושה (מנהלת הפורום) ועכשיו את שלך אז עכשיו אנחנו באמת פורום של תאומים ושלישיות.... אני בטוחה שקרנושה מאד תשמח לקרוא את הודעתך. קבלי
בינתיים ממני עד שהיא תגיע. תראי זאת התלבטות רצינית. שלושה ילדים 2 כיתות. WOW. אין לי מושג אפילו איך להסתכל על זה ומאיזה זוית. במקרה של פסיכולוגית/יועצת בבי"ס שאולי תוכל לעזור לך בהתלבטות. לי יש עוד זמן עד להתלבטויות של בי"ס הגדולה שלי דניאל בת 3.5 והתאומים שני ומתן (בת ובן) בני שנה וחצי. נראה לי שאת תוכלי לתרום לי ולשאר החברים מנסיונך. קרן

יום.

New member
בבבית ספר שלנו...

יש שלישיה באחת מן הכיתו אני לא זוכרת איזו.... הבית ספר מחולק לכיתה בנים כיתה בנות אז זאת יכולה להיות אפשרות אחד יותר קשור לשני?

טל של 4

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

איזה כיף, עוד שלישיה!!! קרנושה כל כך תשמח. וגם אנחנו כמובן!!!!!!!! תתני לנו קצת פרטים עליהם כדי שנוכל אולי ליעץ, כמו בנים/בנות הקשרים בינהם וכולי. האם אתם גרים בישוב קטן/גדול אולי יש עוד בי"ס בסביבה. התאומים שלי קטנים עדיין אבל בתחושת הבטן שלי אני חושבת שמאוד כדאי להפריד בינהם בכיתה א. הסיבה שלי היא למנוע/לצמצם השוואות!! הרי לא תפרידי כל היסודי אם לא תפרידי עכשיו, כי אז תיווצר בעיה חברתית. ומהר מאוד מתחילים מבחנים וציונים וההשואה נעשית קלה מדי. כשזה בכיתות נפרדות תמיד יש גורמים נוספים שמשפיעים כמו המורה למשל ואז ההשואה פחות זועקת לשמים. מה דעתך?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אכן סוף סוף

שם הפורום מקבל תוקף. תפרטי לנו קצת יותר - בנים , בנות ? שמות? וכמובן תאריך לידה כדי שנדע מתי לברך... אין לי תשובות בשבילך , שלי עדיין קטנטנים (חמישה חודשים) אבל אולי כדאי לך לנסות בפורום חינוך לגיל הרך. ושוב ברוכה הבאה ל-

nonana

New member
ברוכה הבאה- רק קמתי משינה אז אין

לי מושג. \אבל בהמשך אם תהיה לי תשובה אז אשתדל ליעץ לך (במידת האפשר).

keren1

New member
את מסתלבטת רצינית...יום חופש עד

הסוף. אני כולי ירוקה...
אפשר להציע לך צהריים או קפה או תה (משהו...)

למעלה