מצטרפת חדשה!

מצטרפת חדשה!

היי לכולם! מצטרפת חדשה, חצי שנה אחרי לידה ראשונה, עדיין מניקה. בהריון עליתי 19 ק"ג ומתוכם ירדו 12 בחודשיים הראשונים. כעת המטרה היא 7 הקילו הנותרים. לפני ההריון ירדתי 10 ק"ג ותכננתי לעלות רק אותם בהריון אך לצערי לא ממש הצלחתי. לפני שבוע בדיוק החלטתי שזהו, חייבים לשים קץ לשחיתות ואני ובעלי החלטנו לפצוח יחד בדיאטה. הדבר החיובי ביותר בכך הוא שאנחנו מחזקים אחד את השני ולא מכניסים אוייבים הביתה (שוקולד, גלידה ושאר מתוקים). נשקלתי היום וירדתי קילו, בעלי לא ירד (אבל גם לא עלה). יש לציין שאני לא סופרת קלוריות ואוכלת מתי שבא לי, דברים בריאים יחסית כמו פירות, ירקות, ברנפלקס עם חלב וכד'. כמובן ארוחה אחת מסודרת ביום של חזה עוף, ירקות חיים וירקות מבושלים. בנוסף התחלתי גם לעשות הליכות. ולמספר שאלות: האם ועד כמה הדיאטה משפיעה על תפוקת החלב שלי? מתי לדעתכן אני יכולה לפרגן לעצמי עם משהו מתוק בכ"ז? חשבנו ללכת פעם בשבועיים למסעדה ולאכול ארוחה סבירה עם קינוח שווה במיוחד, מה דעתכן? ככה יהיה בשביל מה לחכות ואולי פחות נתפתה בדרך... מאחלת לכולכן הצלחה רבה ומקווה לעדכן בשמחות קטנות!!!

../images/Emo49.gifmishmish !

לדעתי את יכולה לפרגן לעצמך משהו מתוק כל יום. אני מפרגנת לעצמי קרמיסימו- זו גלידת דיאט אחד וחצי אחוז שומן, וכולה 120 קלוריות ליחידה. אני אפילו מפרגנת לעצמי כמה כאלו. במיוחד שאת מניקה, אסור לרדת מ 1600 קלוריות ליום, יש הסוברים אפילו 1800 זה נהדר שבעלך הצטרף אליך לדיאטה, זה מאוד מדרבן. נסו להוסיף הליכה יומית בת שעה, זה גם זמן איכות, ומאוד עוזר לשריפת שומנים, ובמהרה תתחילי לראות תוצאות. בהצלחה, ושיהי במזל טוב

למעלה