מצטרפת חדשה

nonaa

New member
מצטרפת חדשה

החלטתי להכנס לכתוב למרות שכבר כחודש אני עוקבת אחרי ההודעות בפורום. קצת על עצמי ... : אני חיפאית בת 28, עובדת בתכנות. הגעתי לפורום לאחר שלפני קצת יותר מחודש הייתי אצל הרופא לאחר בדיקת MRI והוא אמר שיש חשש לטרשת נפוצה. כשחיפשתי קצת באינטרנט על המחלה הגעתי גם לכאן. קראתי חלק מה"ארכיון" של האתר (עוד לא הספקתי הכל ...ומאוד התרשמתי מהאוירה המשפחתית בו !). אתמול קיבלתי תוצאות ביקת מ.ר.י נוספת ועוד לא הייתי שוב אצל הרופא אבל תאור הרופאים מצביע על סימנים לפגיעות נוספות (בפועל אני כמעט לא מרגישה דבר). ההתקף המקורי שבגללו התחיל כל הסיפור היה בנובמבר והתבטא ביד ורגל כבדות. מאוחר יותר גם היד השניה היתה כחודש לא יציבה ותקופת מה גם החלק השמאלי של הפנים היה די רדום. כרגע, כאמור, כמעט לא נותר מסימנים האלו דבר. אני חושבת שדליה הזכירה אותי בפורום שכן היא דיברה על ידידה של בתה ואני אכן מכירה את הבת שלה (ידידה טובה של חבר שלי). אני אכן מתכוונת בהמלצתה לפנות לד"ר מילר. זהו בינתיים ... (היה קצת מלחיץ לכתוב והיו לי התלבטויות אם להשתמש בשמי - בינתיים כמו שאתם רואים בחרתי באופציה של אנונימיות יחסית ...)

bali

New member
מנהל
ברוכה הבאה! ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

גם אני די חדשה, משהו כמו שבוע פה, וכבר אני מרגישה בבית. טוב שבאת, ועוד מעט תראי איזו קבלת פנים תקבלי. חמה ונעימה מאד. ברוכה הבאה- ענבל.

רחלית

New member
שלום נעה

נראה לי שהרבה מאיתנו (כולל אני) עקבו זמן מה אחר הפורום ורק אחרי שפיתחו אמון (לא קשה לפתח אמון בכל המשתתפים ובעיקר ברומי) החליטו להיות גם אקטיביים. בכל מקרה אני בטוחה שהצאט במסגרת הפורום יעניק לך ולכולנו הרבה - תמיכה, אהבה, ידע ועצות. מקווה שתרגישי טוב ושההתקף יעבור מהר (ואולי יחליטו שלא טרשת?)

אורית...2

New member
ברוכה הבאה אנונימית../images/Emo35.gif ל../images/Emo82.gifשלנו../images/Emo39.gif

שלום וברוכה הבאה בצל קורתינו !!! נתנו לך כבר
או שאת רוצה
אני בטוחה שתרגישי פה כמו בבית...
ומחכה כמוך לשמוע את הדיאגנוזה...אחרי כל הבדיקות עשית.

RomiVais

New member
תודה אוריתוש ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

כבר שלחתי את הקישור לחברים........ שיהיה להם יום מחוייך.
סוף שבוע נפלא!!! רומי

סיאמית

New member
אהלן נועה!

וברוכה הבאה
קבלי
ו
בתור התחלה... דרך אגב, אני למדתי באוניברסיטת חיפה ולדעתי זו העיר הכי מגניבה בארץ
.

RomiVais

New member
תודה רחלית!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

זו אחת המחמאות הכי גדולות שאפשר לתת לאדם לדעתי, אז תודה רבה!!! חשוב לי מאוד שיתנו בי אמון ושכל אחד ואחת מכם ידעו שיכולים לפנות אלי חופשי חופשי כאן או במייל שלי שרשום למעלה או בכרטיס שלי, או במסרים. שיהיה לך סוף שבוע נפלא ומקווה שהכל טוב אצלך מכל הלב רומי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

מקווה שתרגישי פה כמו ב
אני ממש שמחה שהחלטת לכתוב, גם אם זה באנונימיות. זה מה שטוב באינטרנט, שאת לא חייבת להיחשף וזה פתח "לשפוך את הלב" בצורה חופשית יחסית. זה שבפועל את לא מרגישה כמעט דבר זה כבר מצויין. בהתקף המקורי טופלת במשהו? קיבלת סטרואידים? או שהסימנים עברו מעצמם? אני מקווה מאוד שהלחץ הראשוני של הכתיבה עבר, ושאת רואה שאנחנו לא נושכים
אלא להיפך...
תרגישי חופשיה לכתוב לנו. שיהיה לך לילה טוב וסוף שבוע נפלא ביותר מאחלת לך המון בריאות ורק דברים טובים מכל הלב רומי

@diver

New member
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה את יכולה להשאר באלמוניות אבל ממש אין סיבה את יכולה לכתוב את שמך הפרטי או כל מה שבא לך העיקר שתרגישי נוח... בינתיים קבלי
ממני קובי האח הגדול

nonaa

New member
המון תודה לכולם

תודה לכולם על הברכות ועל הקישורים ! מרגש לקבל ולקרוא ! אני בדר"כ באיטרנט רק בעבודה וככל הנראה זה בשונה מהזמן שרוב האנשים מבקרים בפורום ... אעדכן אתכם בהמשך באבחנות הרופאים. יום טוב לכולם !!!

RomiVais

New member
היי לך........ ../images/Emo24.gif

איך לקרוא לך? נונה? אני שמחה שאהבת את הקישורים והקבצים. לגבי השעות - אני חושבת שאין שעות קבועות. כל אחד חופשי וכותב בשעות הנוחות לו. אשמח אם תישארי איתנו ותמשיכי לעדכן. שיהיה לך יום נפלא ביותר
רומי

למעלה