מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה

לשמחתי הוגדרתי בסיכון לאחר שבשלושת ההריונות הקודמים לא הספיקו אפילו להגדיר... עכשיו בפעם הרביעית אני הצלחתי להגיע עד השבוע ה15, אמנם עם דימומים ושמירה, אבל מרגישה שהפעם זה יצליח. השבוע עשיתי סקירת מערכות מוקדמת (יש לי בן!!!) והרופא איבחן שאני סובלת ממחיצה ברחם בשם amniotic band מישהי שמעה על התופעה ויודעת מה הסיכונים? הרופא אמר שזה לא מסוכן אבל אני כבר מזמן הפסקתי לסמוך על רופאים. אודה לתשובתכן.

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ומאחלת לך שהפעם ההריון יימשך עד הסוף הטוב.
לגבי הממצא שמצאו אצלך, תראי, כעקרון יש תופעה שנקראת amniotic band syndrome ובקיצור ABS, אבל הרבה פעמים משתמשים במושג amniotic band גם לגבי קפלים שנמצאים בתוך שק מי השפיר, והינם נפוצים ושאין להם שום משמעות ווטסואבר. ABS, לעומת זאת, זה סיבוך נ-ד-י-ר שבו קיימת הפרדה בין שק האמניון לשק הכוריון (השק הפנימי והחיצוני), ואיברים של העובר עלולים להסתבך ולהנזק כתוצאה מכך. אם הסקירה הייתה תקינה פרט לממצא הזה, כמעט בטוח שמה שנמצא אצלך הוא הקיפול חסר המשמעות ולא התסמונת המדאיגה. בכל אופן, אם את מודאגת, זכותך המלאה לבקש מהרופא שלך הסבר מפורט. אני מצרפת לך קישור לשאלה שמצאתי בדיוק באותו נושא. מקווה שעזרתי קצת, עתליה

תודה לך

הקישור מלמד הרבה ותואם את ההסבר של הרופא. הרופא באמת אמר שבינתיים אין מה לדאוג, מקסימום לידה מעט מוקדמת או קיסרי. אני פשוט מתקשה להרגע ולא מצליחה לשמוח, ההפלות הקודמות כאילו הרסו לי את היכולת להנות מהתהליך. נקווה לטוב.

למעלה