מצטרפת לחולים

תחיצ

New member
מצטרפת לחולים../images/Emo184.gif

כבר כמה ימים (2-3) יש למלאכי פצעים קטנים בין האצבעות של הרגלים. זה נראה בהתחלה כמו פטריות אבל זה מתפשט ומתרחב די מהר. למישהו/י יש מושג מה זה יכול להיות? הרופאה שלנו בחופש ואני מתלבטת עם לחכות עם זה או להתחיל טפול או ללכת לרופא אחר.

תנסי הידרואגיסטן...

גם לתמיר מגרד עכשיו בכף הרגל וחוץ מלא לראות כלום, אין כלום, אני שמתי משחה מיוחדת טבעית שפעם בעלי קנה אבל לפצעים הייתי שמה משהו שירפא.. תגידי אולי הוא מזיע בלילה, לעיתים כתוצאה מהזעה נגרמים פצעים כאלה, תנסי טאלק ואת המשחה, יש גם לילדים , שרשמתי לך למעלה ודווחי על שיפורים במהרה לילה טוב אורית

פרלמנים

New member
תחיה בוקר אור../images/Emo42.gif

1. שלחי תמונה-יותר קל מראה עיניים 2. האם שלפוחיות או פצעים 3. הייתי קובעת תור לרופא מחלת הפה והטלפיים מאופיינת בפצעונים דמויי שלפוחיות ברגליים, בפה ובכפות הידיים (לא הכל ביחד-זה מתחיל במוקד אחד ומתפשט) שווה לשלול אפילו שזה ויראלי ואין טיפול. (זה מסתובב בגנים עכשיו) גם אם מדובר בפטריות-צריך לטפל. אולי אלרגיה? אולי משהו בגרביים-הן חדשות??? נסי למרוח שמן קלנדולה או "ארניקה" -הכי חשוב, לאוורר.. עדכני! ג'סיקה

תחיצ

New member
תודה לכולן, ועוד קצת פרטים

תמונות אני אנסה בערב. ברגל אחת זה חמור ובשניה (בינתיים) רק באצבע אחת. זה התחיל כמו פטריה (לבן קצת, מתקלף וללא נפיחות) וזה עכשיו נראה קצת כמו שלפוחיות. בגלל שזה בין האצבעות ומתחתיהן קצת קשה לאוורר ולטפל במיוחד שרוב הזמן הוא עם נעלים, וכשלא עדין די קר על הרצפה (אני לא גרה בכמהין
) אני מפחדת להתחיל טפול בלי שראיתי רופא כדי לא להזיק. כמובן שאין מה לדבר על הדניס בשעות הלילה בינתיים, הוא מתעורר ובוכה קשות, וכנראה שזה לוחץ לו על הפצעים, אז הפסקתי. במחשבה שניה, שבוע שעבר הוא עבר חיסון אבעבועות. יכול להיות שזה קשור?
ושוב תודה לכולכן על העצות ועל התמיכה. אעדכן בהתפתחויות.

פרלמנים

New member
מאוד יכול להיות../images/Emo70.gif

זה חיסון מוחלש ולא מומת. אשאל את אמא שלי ואעדכן אותך.

סבתא53

New member
מאד מענין

אם זה באמת תוצאה של החיסון... נשמח לשמוע עדכון אחרי שהרופא יראה את הרגליים

אל תצחקי עלי אבל -

נטע ואני סובלים מ"שפשפת" בין האצבעות. אני מקפלת לאורך נייר טואלט ומלפפת בין האצבעות של הרגליים כך שזה יוצר רווח ביניהן. לנו זה מאוד עוזר.

למעלה