מצטרפת לכל החברות המתוקות

מצטרפת לכל החברות המתוקות

שבוע שעבר עברתי בדיקת סוכר 50 התשובה חיובית 170 אתמול עשיתי את הבדיקה של ה-100 מחכה לתשובות למרות שלפי תחושת הבטן שלי החגיגה נגמרה אין יותר לאכול מה שרוצים. אז לכל החברות המתוקות הצטרפתי אליכן.... מיטל

יש כבר תשובות?

לדעתי, את צודקת, ויש אף הגורסים שבדיקה של 100 מיותרת ברמות שכלו של תשובות לבדיקת ה-50. את מוזמנת להשאר מתוקה, אבל אנא, מתוקה מאוזנת

קיבלתי תשובות - מישהי מבינה?

התשובות שלי: בצום - 90 (105) אחרי 60 דקות - 195 (195) אחרי 120 דקות - 174 (165) אחרי 180 דקות - 117 (145) ידוע לי לפי בדיקה שלי באינטרנט שהערכים התקינים הם כמו שציינתי בסוגרים. האם ערך אחד מעיד על סכרת הריונית תודה מיטל

למיטב ידיעתי

אחרי שעה שווה אחרי שעתיים גבוה למיטב זיכרוני כמתוקה בשני הריונותי ברגע ששני ערכים חורגים הרי שאת נחשבת מתוקה אצלי בהריון השני אחרי שעה שעתיים ושלוש היה תקין הערך בצום היה טיפונת גבוה הסוכרת התפרצה באמצע שמיני

מיה80

New member
../images/Emo207.gif גם אני מצטרפת לפורום

גם אני מהמתוקות כנראה. העמסה 100 יצאה לא תקינה. בצום 98 אחרי שעה 218 אחרי שעתיים 181 אחרי 3 שעות 59 שבוע הבא תור לרופא, מקווה שהוא יביא לי הפניה למרפאת סכרת. בנתיים נמנעת מלאכול מתוק, אוכלת לחם קל, ונמנעת מפסטות למינהם שאני מאוד אוהבת. מיה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני חושבת שאת צודקת, ואם את שואלת אותי, אולי כדאי להקדים את התור כדי לקצר הליכים. טוב מאוד שאת מנסה לשנות את הרגלי התזונה שלך, אבל בהחלט רצויה הנחיה של רופא מומחה (ואל תחתכי לגמרי פחמימות וסוכרים מהתזונה שלך!) עתליה

מיה80

New member
אם זה היה רק תלוי בי ../images/Emo3.gif

כשהתקשרתי לרופא ציפיתי לקבל הפניה בפקס. אבל הוא ממש לא התרגש, אמר לי לבוא אליו במועד שקבעתי תור אליו (שזה ביום שני הבא), וכמובן לא פיקסס לי הפניה. לכן בנתיים אני מחכה עד ליום רביעי הבא, שזה היום שיש לי תור למרפאה. הוא לא אמור לעשות לי בעיות עם הפניה נכון?

אני חושבת שהתקבלת למועדון...

אמנם התוצאה אחרי שעה היא "גבולית", אבל יחד עם התוצאה אחרי שעתיים לדעתי רוב הרופאים יאבחנו את המצב הזה כסוכרת הריונית. מה שכן, יכול להיות שיאזנו אותך באמצעות דיאטה בלבד, וזה לא נורא כל כך. חוץ מזה, תמיד ידענו שאת מתוקה
עתליה

pazitguy

New member
../images/Emo207.gif 50 מ"ג סוכר, יצא 162.3 ../images/Emo211.gif../images/Emo212.gif

אני עם תאומות בשבוע 24+5 את הבדיקה עשיתי אתמול. עוד לא דיברתי עם הרופאה שלי, אבל ממה שקראתי כאן, כנראה שאצטרך לעשות גם את הבדיקה של ה-100. לאחר כמה זמן עושים את הבדיקה של ה-100? אני מקווה שהיא תצא תקינה בע"ה

כן, את בהחלט תופני לבדיקה של ה-100

הגבול העליון הוא 140, ומי שעוברת אותו חייבת בדיקה מדויקת יותר. רצוי לעשות את ההעמסה של ה-100 כמה שיותר מהר, כדי שאם אכן קיימת סוכרת - יהיה ניתן לטפל בה מה שיותר מהר. מה שכן, חייבים לזכור שאצל משהו כמו 85% מהבנות שמקבלות תוצאה חריגה בהעמסה של ה-50, הבדיקה של ה-100 מתגלית כתקינה. כדאי גם להרבות באכילת פחמימות (לחם, פסטה) במשך היומיים-שלושה שלפני הבדיקה, כדי שלגוף יהיה אינסולין זמין לפרק את כמויות הסוכר שנכנסות אליו בזמן הבדיקה. שיהיה
בבדיקה! עתליה

למעלה