מצטרפת למועדון הנרקומניות

מצטרפת למועדון הנרקומניות ../images/Emo3.gif

היום בבוקר התבשרתי כי בנוסף לגונל שאני מזריקה אני מתחילה גם להסניף! ב10:30 יש לי פגישה עם הרופא שיסביר את המשך הטיפול. רציתי מידע בקשר לסינרל, למי שמסניפה, תופעות לוואי, לנ\מה הוא נועד, וכל מה שאתן יודעות, כדי שאני יוכל להכין את רשימת השאלות שלי. תודה ויום טוב. שרה

עמית@

New member
אני אתחיל בשבוע הבא אז אני

אשמח אם תספרי לי קצת יותר כשתדעי...

אולה *

New member
הי, סוזי. ברוכה הבאה למועדון! ../images/Emo3.gif

אני הסנפתי סינרל בשני מחזורי טיפול. לא נורא בכלל. קצת מגעיל, אבל סביר. כמעט ולא היו תופעות לוואי. אולי מספר פעמים (בודדים) גלי חום. אז מקווה, שגם אצלך לא תהיינה בעיות מיוחדות.
אולה.

פרוטוקול השיחה ../images/Emo63.gif

נפגשנו עם הרופא. הוחלט על סינרל, אני העדפתי זריקות, זה רק פעם ביום, שלא כמו הסנפות 3 פעמים ביום. אז אני לא מצטרפת למועדון ההסנפות. בנוסף. סוףסוף הרופא מגיש את התיק שלנו לועדת IVF, אחרי 6 הזרעות ,אנחנו נעבור עוד הזרעה אחת בחודש שאחרי החגים כנראה, ונקוה שלא נצטרך לעבור ל IVF, אבל לפחות אני מרגישה שהרופא התעורר.

מרב.

New member
שרה´לה

לא מחבורת המסניפות אני, אבל נראה לי שלו אני, הייתי מעדיפה זריקה ולא הסנפה. מקוה שהפתעה נעימה תצפה לך אחרי החגים, על כל המשמעויות שיש למילה אחרי החגים בהוויה הישראלית והמסורתית שלנו. שכל משאלותייך יתגשמו, כמספר גרעיני הרימון (לא בטוחה שאפילו לי יש כ"כ הרבה משאלות..)
מרב

למעלה