מצטרפת למועדון.

מצטרפת למועדון.../images/Emo141.gif

היום הודיעו לי שיש לי סרטן בשד, עוברת כריתה מלאה בשבוע הבא. לבריאות.

נאן

New member
היי פיונת ומכשפונת../images/Emo24.gif

היי פיונת ומכשפונת... מאחלת לך בהצלחה. תמיד זה עצוב לשמוע על מישהו חדש.. אבל כולנו אני חושבת(תפסתי אומץ לשניה ) יחד איתך מחזיקים לך אצבעות.... נאנוש

נחזיק לך אצבעות.... ../images/Emo142.gif

גם אני כמוך חדשה בעסק, עברתי לפני זמן לא רב כריתה חלקית. אנחנו פה, לעודד, לדבר, להקשיב וגם סתם לשתוק ביחד . ---------------------------------------------------

היי פיה

ברוכה הבאה למועדון (מועדון עאלק..). בהצלחה בניתוח ונשמח אם תחזרי לבקר פה ולשתף אותנו במה שאת עוברת. בשביל זה אנחנו פה. אנחנו מקשיבים נהדר, אפ פעם לא נידחף לך באמצע המשפט. בדרך כלל יש לנו מילים חכמות שיכולות לעזור והחיבוקים הוירטואלים שלנו הכי גדולים ברשת (ויש עוד כמה דברים אבל כדי לגלות אותם תצרכי לבוא שוב) תרגישי טוב! גלי

מלמלה

New member
הרבה הצלחה

וכמו שאמרו קודמי אנחנו כאן לתמיכה, עזרה, הקשבה טיפים ועצות ואם עוד לא הגעת, הכרת ישנו גם האתר של אחת מתשע שם אשפר לקבל מידע ותמיכה מומלץ בחום

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

צר לי שעוד אדם צריך לסבול ובכל מקרה אנחנו כאן איתך ולצידך המון בריאות ואושר ושהניתוח יעבור בקלות שרון
שמאוהב

מזי א

New member
פיה יקרה

שיהיה בהצלחה מצטערת לשמוע על " הצטרפותך למועדון" אנחנו פה כל שאלה על ההחלמה מהניתוח, הטיפולים וכו' דיברתי ברבים , אבל לא נראה לי שיש איזו שהיא התנגדות

rubber duck

New member
מדוע נסבול ?

מי אמר שהשירים שלך יגרמו לנו סבל ? יכול להיות ואפילו סביר שורבינו נהנה מהם עד מאד
שרון
שמאוהב

למעלה