מצטרפת לנשואות הטריות הבודדות

מצטרפת לנשואות הטריות הבודדות

אישי נטש אותי לטובת המדינה - מילואים מוזרים שבהם הוא יהיה "רק" בסופי שבוע ובערבים. הוא חופשי בימי חול מ-8 בבוקר עד 4 אחה"צ. באסה. לפחות מדי פעם הוא יבוא לאכול איתי צהריים

Hadar p

New member
ואנחנו בעוד חודש בדיוק נפרדים לחודש

של שירות המדינה בקלקיליה!!!!!!!!!!!!!!
אז בטח גם אני יקטר
לכן ואדאג מאד
אבל עד אז..... תחזיקו מעמד כולכן ושיחזרו בשלום
כל הבעלים המתוקים

שכחתי לציין שמדובר בשלושה שבועות

ושהתקופה הכי ארוכה שנפרדנו אי פעם היתה לשבוע.

דלי במילואים עוד שבועיים וחצי

למשך חודש... אבל לא במקום כל כך מבוכן אז אני רק אתגעגע... אבל לא יותר מידי אדאג..

לי נותרו עוד 8 ימים לבדידות

האמת שאני עוברת אותם יחסית בסדר. אני כל רגע שמחה מחדש שהוא בחמ"ל ולא בסימטאות.

rona25

New member
ובעלי קיבל מילואים בדיוק שאנחנו

עוברים דירה בינואר 2003 - לא כ"כ ברור לי איך אני אמורה להעביר לבד את הבית לדירה בקומה 3 בלי מעלית , בחודש חמישי (עד אז אינשאללה אני אהיה בחודש חמישי בהיריון)!!!!! אמרתי לו מצב שאין מצב שאני אעשה את זה לבד והוא ינסה לבקש קיצור

אין איזה חוק על מילואים והריון?

שמחודש מסויים של האישה לא קוראים לגבר למילואים?

rona25

New member
ברור שניקח הובלה - זה לא העניין

העניין הוא כל הסידורים הקטנים והמעצבנים - ללכת לחברת חשמל, להתקין קו טלפון של בזק, ללכת לעיריה וכל שאר הניג´וסים (אנחנו עוברים לבית שקנינו ועוזבים את הדירה השכורה שבה אנו מתגוררים) ובעיקר לארוז ולפרוק את כל הבית ולהרים חבילות... אוףףףףףףףףףףףףףףףף
מעצבן!!!

Hadar p

New member
אתן יודעות שפעם קראתי הצעת חוק|פטיש

הציעו שגבר בשנה הראשונה לנישואין לא יעשה מילואים וזה כי.... בשנה הראשונה הוא צריך לבסס את הבית, המשפחה, אשתו..... כמובן שההצעה לא עלתה לקריאה ראשונה או אחרת......! כי הרי מתעסקים בדברים "יותר חשובים"

ככה זה לפי התורה/הגמרא/הרמב"ם

או משהו כזה. בפועל - יש רק 10 ימים לפני או אחרי החתונה (משהו כזה, לא זוכרת בדיוק).

Ronnie*

New member
../images/Emo24.gifהחזיקי מעמד../images/Emo24.gif

לפחות תראי אותו מדי פעם, גם זה משהו... ו-
גם לשאר הבנות הנטושות. לי יש מזל בינתיים שאורי עושה מילואים קרוב לבית, כך שזה כמו עבודה מבחינתנו... רק שיישאר כך ושלא יהיו להם רעיונות אחרים...

אני אצטרף לעסק ב- 19/11 לחודש

מילואים........ אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה