מצטרפת לפורום בחגיגיות

shiranativ

New member
מצטרפת לפורום בחגיגיות

שלום, אני שירה. עברה תקופה מאז הפעם האחרונה שנכנסתי לתפוז ומאוד הופתעתי ושמחתי למצוא את הפורום הזה, ממש לא האמנתי שזה קורה בישראל! מסתבר שיש הפתעות בחיים... האמת שבמקרה שלי מדובר בבחירה למחצה לא לגדל ילדים. מסיבה בריאותית, שלא קשורה דווקא בפיריון, אני לא יכולה להוליד, אבל זה עדיין משאיר אותי עם השאלה האם לגדל ילדים (הכוונה לדרכים חלופיות, אימוץ, פונדקאות). בינתיים (27 עם בן זוג) התשובה שלילית. אוהבת ילדים, לא חושבת שהעולם הוא מקום רע (או טוב), לא מפחדת להיות אמא גרועה, ובכל זאת- להכניס ילד לחיים שלי נראה לי מלאכותי, תלוש, לא הרמוני ובלתי מציאותי. משהו מאד אישי שקשה לי לתת לו הסבר רציונאלי. למרות שהרבה יודעים את מצבי הבריאותי, התגובות והמסרים של הסביבה לפעמים פשוט מטורפים ואתה לא יודע אם לבכות או לצחוק. המקרה הכי קיצוני קרה לי כשבאתי לבדיקת מעקב שגרתית בבית חולים. מדובר במרפאה בה הרופא והטכנאית נשואים, ושניהם מכירים אותי מילדות ומכירים את הבעייה שלי לפרטי פרטים. לפני שנה נולדה להם בת ראשונה והטכנאית, תוך כדי שהיא בודקת אותי, מספרת לי על הילדה ומסיימת במשפט "קשה לתאר את האושר הזה, חכי חכי, את עוד תראי מה זה". משעשע, לא? טוב, שפכתי את הלב מספיק. אז נעים להכיר, מקווה שאוכל להיעזר ולהיות לעזר, לבדר ולהתבדר, ביי בינתיים, שירה.

QueenOfMagic

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני לא יודעת אם להשתתף בצערך שלא עלייך הבחירה שלא להביא ילדים לעולם. אבל לגבי אימוץ אני חושבת שאין דבר ניפלא מזה. לפי אימהות שדיברו פה בעבר הן אוהבות את הילדים (שאומצו) אהבה עמוקה.. ואת מוזמנת להתבכיין להשתפך ולצחוק על הסביבה שאיננה רגישה לזולת. ואין זה משנה אם מתוך דאגה אמיתית או מתוך זדון להכאיב. אנחנו פה כדי להיות אוזן קשבת.. ואני לא יודעת אם מותר לי להיות "דודה" אבל אם את רוצה ילדים...אימוץ זה דבר ניפלא...באמת!! יש ילדים שמחכים להורים שנים ואם ליבך פתוח לתת אהבה לילד כזה זוהי מצווה!!!!!!!

gertrude

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני חייבת להוסיך שהסיבה שכתבת: "להכניס ילד לחיים שלי נראה לי מלאכותי, תלוש, לא הרמוני ובלתי מציאותי", למרות שהיא פשוטה לכאורה ומובנת מאליה, מתמצתת את מה שאני ניסיתי לומר בהרבה יותר מלים, את רואה, כבר עזרת...

inbal76

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ואת לא הראשונה שמגיבה ב"לא האמנתי שיש דבר בישראל!"

למעלה