מצטרפת לפורום רשמית

מצטרפת לפורום רשמית ../images/Emo9.gif

אני מודיעה על הצטרופתי הרשמית לפורום
..... בפורום חתונות הייתי פעילה (לא הרבה), וכל ההמלצות והעזרה עברו לאחותי. אחותי רויטל התחתנה ב- 25.8.02, באולמי הקארדו בחיפה. אנחנו מאזור המרכז, החתן מקרית שמונה, והחתונה היתה באמצע הדרך
, היתה להם חתונה ממש
, הרבה שמחה ואושר היה שם, האורחים לא רצו להפסיק לרקוד. אז תכירו את הזוג המאושר רויטל ויאיר

shelycat

New member
ספרי לנו קצת על עצמך......

הרי את זאת שמשתתפת בפורום ולא אחותך אז נשמח אם תנדבי קצת פרטים על עצמך (גיל? בן זוג? קצת רקע).

אתי@

New member
ברוכה הבאה |u| ../images/Emo6.gif את משתתפת בשמך

או בשם האחות

תכירו......../images/Emo141.gif

אז אתן רוצות לדעת עליי? לא זו הייתה המטרה, אתן יודעות, כי אני לא נשואה עדיין
, עברתי לכאן כמו כולן מפורום חתונות, ואני משתתפת בשמי ובשם אחותי, בגללה נכנסתי לכול נושא הפורומים....... בפורום חתונות כל הצעות והמלצות שהציעו שם נמסרו לה באהבה וחלקן ישמה אותן, בסך הכול הפורומים (חתונות ונשואים) עזרו עוזרים מאוד..... טוב, אתן בכל זאת רוצות לדעת עליי....
אז בבקשה, כמו שאתן יודעות שמי דליה, בת 34, רווקה (כן, כן...עדיין) כנראה האביר על הסוס הלבן עדיין לא הגיע
, לומדת באוניבריסטה הפתוחה פסיכולוגיה וחינוך (השנה עשיתי קצת הפסקה בגלל תאונת עבודה)..... אז התקבלתי לפורום למרות שאני לא נשואה או לא ????
שבוע טוב ושקט לכולן........ הנה עוד תמונה מחתונתה של אחותי רויטל...זהו המעגל נרות שעשו בריקוד הסלואו השני שלהם...היה מאוד מרגש ומיוחד...

התקבלת....

יאללה חברה- שידוכים לדליה? (סתם... סתם... לא לכעוס...) מקווה שהכל בסדר אחרי תאונת העבודה! (אגב- אחותך ממש יפה!)

אתי@

New member
נעים להכיר את אחותך ../images/Emo13.gif

אפשר לראות גם תמונה שלך

תודה בנות....../images/Emo9.gif

למרות שזהו לא הפורום הנכון להציג בו תמונות של החתונה....אבל סתם בא לי להשוויץ קצת באחותי הכלה. אז הנה יחידה שנסתי לסרוק מהאלבום המעוצב...היה קשה

איזו כלה יפיפיה....../images/Emo65.gif

אני עוד לא נשואה עוד הרבה זמן החתונה שלי, אבל כיף להציץ פה בפורומים. הלוואי וגם אצלי אחותי היתה ככה פעילה בפורומים והיתה עוזרת בחתונתי עם המלצות ועצות. קראתי בפורום חתונות את סיפור החינה והחתונה ומאוד התרגשתי מהשמחה שהיתה שם, ובכלל לראות את התמונות מהחינה והחתונה עשה לי גם חשק לחינה מרוקאית, איזה כיף לכם. שיהיה להם בהרבה מזל טוב חני

למעלה