מצטרפת לקטינה ומודיעה בזאת כי....

מצטרפת לקטינה ומודיעה בזאת כי....

אינני יכולה לבוא לברא
כמה חבל...כמה יגון... =( מה לעשות??? לפני חודש התחלתי להתווכח עם אמא על זה שאני אלך וכל החודש אני אחרוש לפסיכומטרי שיש לי עוד שבועיים...=/ מסתבר שלא חרשתי כל החודש כי אין לי זמן... אתם לא מבינים כמה אני רוצה ללכת לשם!!! ועוד היום אני עושה לידיד שלי (זה שרציתי שיבוא) שאנחנו לא הולכים... לא נעים...=/ קיצר - אני מקווה שתהנו גם בלעדיי.. תשתדלו... ואני כ"כ רוצה לראות אתכם...=( אוףףף אני עצוב... =/

מה?!?!?!?!?!??!?!?!?!?לאאאאאאאאאאאא

מה נסגררררררררררררררררררררר?!?!?!?!??!?!??!!?!? די נו בובע לא מתאים לךךךך!!!! ממתי את שמה זין על קטנות כאלו..... תלמדי כל שאר החופש נוווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!! קקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוהמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חראאאאאאאאאאא!!!!!! שיטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!! קקיייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!
לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה

כן אני יודעת...=/

את לא מבינה איזה יום אבל זה בשבילי... עוד אני תיכננתי על בראשית משנה שעברה כי גם שנה שעברה הפסדתי אותו!!!!-=((( באסה... ואמרתי לעצמי שהשנה אני לא מוותרת ואני נוסעת! אבל דפקו לי את הפסיכו הזה...=/ ועוד בחוצפתי המודעה של בראשית תלויה לי בחדר על הקיר...(יחד עם עוד שתי מודעות של הופעות אחת מהן של השוטים) אבל זה לא מעניין... קיצר אני לא באה.. ביאוס של החיים

=\|ג'ירפה|

.."זה בסדר..את מהמקובלים..מותר לך
.." חח סתם נזכרתי בזה..*למה אני מסתלת היום על חתימות של אנשים..?!*..אז זהו..
הי היי
להרגעע
לא להיות עצובב בגלל זה
לשמוח לשמוח לשמוחחחחחחחחחחחח
הכי טוב שמח
פנאןןןןןן
א
נ
י
א
ו
ה