פעם בחודש היפים והאמיצים... פעם בשבוע ימי חיינו וקבוע בטי המכוערת! ואני חייבת לציין שאני לא מאמינה שניקולס נתן שהוא ירביץ לו ככה!!!! אני צרחתי אליו שיקום ויעלף אותו על הכביש והוא לא שמע!!
פנינה שחורה(אנדריאה דל בוקה היא שחקנית מדהימה, ופרלה היא אמי הרוחנית) , בקרוב יאגו ורק נשיקה, בעבר קטנטנות, קפה בניחוח אישה, שקרים וגם ימי חיינו(מצא את יוצא הדופן... זה לא קשה ימי חיינו זו הסבונייה היחידה...)
חחחחחחחחח אעלק טלנובלות בויוה זו תתת רמה.ואילו קטנטנות לא<? חחחחחחחחחחחחחחח
אני מסתכלת הרבה..ושנאתתתתת אופרות סבון אבל חדו עוד מעט אורנית תבוא.. נראה לי היא הכי הכי חולת טלנובלות פה ופעם הייתי מבקרת יחסית קבועה בפורום שלה.. של בטי המכוערת
נכון אורניתו´שקה? ואני זאת זאת שהביאה את התמונות מהפרק של הדראג קווין ..זוכרת?
בכלליות אני שונאת את הז´אנרים הטלויזיונים האלה (גם אופרות סבון וגם טלנובלות) אבל בגלל אמא שלי התמכרתי (לצערי) ל-"היפים והאמיצים". כן, אני מהמכורות הכבדות שלא מפספסות (חלילה!) אף פרק, ואם במקרה פספסתי פרק אז כל היום שלי הלך לי!!! (כמה נורא.....!) שרון
איך הוא מנצל את הזאתי.. נו איך קוראים לה וגם היא ממש דפוקה... כאילו..דה... את לא רואה שמנצלים אותך במקרה שלה זה לא האהבה עיוורת, אלא זה היא עיוורת! חחחחחחחחחחח..... חוץ מזה שאני לא מבינה איך היא מסכימה התחתן איתו אחרי זמן כל כך קצר. היא ממש ממש אבל ממש אבלה... סתם..אני לא ממש רואה היפים והאמיצים... ונראה לי בכלל שעל מה שדיברתי זה היה כבר מזמן, לא? אמא שלי פשוט מקליטה כשהיא לא יכולה לראות... אז יש לה איזה מיליון קלטות לראות..... חחחחחחחחחחחחח....
אחותי!!!!!!! לאיפה נעלמת??? לא רואים אותך לא שומעים אותך!! בכלל לא זיהיתי אותך... מה המצב??????????? אני אכן מכורת טלנובלות אבל רק בטי!!!!!! למה את כבר לא באה לפורום??? ובטח שאני זוכרת!!!!! איך אפשר לשכוח????? מתה עלייך ודברי איתי באייסיקיו!!! 40998909
אחותי..מה המצב?! אני בדיוק באותן הדיעות כמוך.. רק שקטנטנות זה בגל שאין ממ מה לראות בטלויזיה וזה מצחיק כזה..אז אני רואה.. נשמה תאומה שלי מרינה! חח שמחה לראותך.. טלי
אני לא סובלת טלנובלות......זה תמיד אותו הסיפור...... כמו שכבר מישהי הזכירה פה אני רואה סיטקומים "סיינפלד", "חברים" וכאלה.... ואני גם אוהבת את הסדרה תעתועי לילה, מכושפות, בנות גילמור, מפגשים מהסוג האישי, דוסון קריק, ניקיטה וכו´.......... עם כבר טלנובלות אז ימי-חיינו ראיתי את זה אתמול וזה ניראה לי די נחמד... פעם לפני איזה שנה או שנתיים ראיתי בובה פראית כמה פרקים...לא יותר מזה.... בכללי אני לא אוהבת טלנובלות כי הם ממש לא מבוססות על החיים אלא אל מצבים מוזרים שהבן שכב עם האימא והוא לא ידע שזאת האימא שלו ואז בכלל מתברר שהיא לסבית ואז מתה לו הכלבה ומצבים מסובכים שלעולם לא יכולים לקרות בחיים האמיתיים...... :-{ :-{ :-{ נ.ב. ---------- לא התכוונתי להעליב אף אחד אז בבקשה לא להיתנפל עלי זאת בסך הכל דעתי..