מצטרפת ל"מדכאות" את עצמן

love joy

New member
מצטרפת ל"מדכאות" את עצמן ../images/Emo3.gif

התחילה שנה חדשה - טיפול חדש
. הבוקר הזריקה לי אחות חביבה דקא ארוך. אני לא זוכרת מהם תופעות הלואי למעט גלי חום, האם יש עייפות? האם צריך לשתות הרבה? (כמו כשלוקחים את הזריקות היומיות?) בכל אופן נראה שאני לא לבד בדיכוי הזה
. אז שיהיה בהצלחה לכל המדכאות ולאלו שלא! שתתחיל לנו שנה מלאה אושר וטוב והרבה הצלחות
LOVE JOY נ.ב. אני כראה קצת פסיכית אם הזרקת דקא והתחלת טיפול עושה אותי מאושרת.

עמית@

New member
אני איתך ../images/Emo4.gif

הסנפה ראשונה של סינרל עברה בשלום, נחיר אחד ועוד נחיר ואני מאושרת, כך שאת לא לבד במוזרותך
בהצלחה בדיכוי ובשחרור עמית

הרמוניה

New member
חייבים להיות מאושרים נוכח תופעות

הלואי של הדקה
אצלי הן כללו גלי חום שחבל על הזמן ועיפות ותשישות שלא מהעולם הזה.... בכל אופן מאחלת דיכוי קצת ואחריו שחרור מאושר ומלא חיוכי תינוקות. הרמוניה

אפרת**

New member
לא פסיכית בכלל

אני תמיד בתחילת טיפול במין אושר כזה שמקורו במחשבה - "הנה הפעם זה זה.." ומאחלת לך שאצלך - הפעם זה זה... וזהו. אפרת.

פסיכית מהזרקת דקא? ממש לא! ../images/Emo9.gif

זוהי התחלה של טיפול, וזה תמיד טוב להתחיל טיפול (שיביא בסופו תינוק מקסים). זוהי תחילת ההתחלות ההתחלתיות!!! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, סיגל

מרב.

New member
Love Joy חמודה

"פסיכית" זה השם האמצעי של כולנו
זה תמיד כיף להתחיל טיפול, במובן של התקווה המפעמת... שיהיה בהצלחה בתחילת הטיפול, אני מרגישה את הפרפרים בבטן
שתהיה שנה פוריה ושבת שלום, מרב

אולה *

New member
שלום לך, פסיכית -:p מפסיכית אחרת

אני קיבלתי דקא ביום ראשון, ומאז אני מחפשת אצלי סימנים של תופעות לוואי. גלי חום - בינתיים אין. אבל יש לי בחילות, ממש כמו בהריון!!! מקווה, שהדיכוי תועיל לשתינו.
אולה

דיכוי מוצלח שיביא יבול מוצלח ../images/Emo9.gif

מוצאת את עצמי מקנאה בכן עמית ו-love joy שמתחילות טיפול כבר. לי יש פגישה סוף סוף ביום א´ עם לברן אחרי שכבר פעמיים דחיתי אותה וכנראה שאתחיל טיפול נוסף עם המחזור הקרוב. התנסיתי רק עם דקא קצר עד כה ולא היו לי תופעות לוואי. יופי לראות אותך פסיכית ומאושרת - עם תקווה, שמחה ואופטימיות עושים תוצאות.
נילה

איזה כף - טיפול חדש

שנה חדשה, ו - או-טו-טו תינוק חדש! מחזיקה לך אצבעות שיהיו לך כל הסיבות להיות מאושרת גם בעוד חודש.

למעלה